Lupa markkinoida sisältää seuraavia ehtoja

Ollaksesi jäsen sinun tulee olla yli 18-vuotias. Vain yksityishenkilöt voivat olla jäseniä. Yksi henkilö/IP voi liittyä jäseneksi.

Edellytämme sinulta markkinointilupaa jotta voimme:

  • Ottaa sinuun yhteyttä mikäli voitat kilpailuissa palkintoja
  • Voimme tarvittaessa varmistaa, että olet “oikea” käyttäjä
  • Pystymme varmistamaan, että käytät ainoastaan yhtä tiliä, kuten säännöt ja ehdot edellyttävät.
  • Voimme informoida sinua tulevista kilpailuista
  • Voimme tarjota sinulle eksklusiivisia kampanjoita, jotka ovat suunnattu vain meidän asiakkaille.
  • Annat meille luvan ottaa sinuun yhteyttä.

 

Hyväksyt säännöt ja ehdot sekä luvan markkinointiin klikkaamalla ruksit ruutuun samalla, kun luot tilin järjestelmäämme.

Mitään tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojasi käsittelee ainoastaan tämä taho, jolle olet ne luovuttanut. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistamista järjestelmästä.

Saatamme käyttää luomasi profiilin tietoja kohdennettuun markkinointiin, jotta pystymme tarjoamaan sinulle tuotteet jotka palvelevat sinua parhaiten.

Jäsenyys on ilmainen ja voit irtisanoa sen koska tahansa.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja kumpi tahansa osapuoli voi irtisanoa sen milloin tahansa. Jäsenyytesi loppuu viimeistään 30 päivää sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen irtisanomisestasi. Meillä on myös oikeus lopettaa jäsenyys välittömästi, jos rikot näitä ehtoja. Jäsenyyden lopettamisesta voit ilmoittaa meille yhteydenotto lomakkeella.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa teknisistä vioista johtuvista menetyksistä ja vahingoista, heikentyneistä toiminnoista tai muista vastaavista virheistä, jotka liittyvät sivustoomme. Emme myöskään ota vastuuta kolmansien osapuolien tarjoamista eduista tai tarjouksista. Sopimus minkä teette kolmannen osapuolen kanssa on aina teidän kahden välinen sopimus.