Huijauksille jatkoa – Next Bet Team

Sosiaalisen median huijaukset, varsinkin instagramissa ovat yleistyneet Suomessa. Käsittelimme jo Opolovskia, mikä edelleen jatkaa oppirahoja maksavien nuorten huijaamista. Koska näihin ei ole vielä puututtu, ei ole ihme että uusia tulokkaita löytyy.

Next Bet Team on itseasiassa vanhempi kuin Opolovski, mutta kaava on hyvinkin samanlainen, sopupelejä ei myydä, mutta lupaillaan jopa 98% osumatarkuutta, eli aina voidaan voidaan perustella väärin menny kohde tuolla 2%:lla. Heidän toiminta oli tauolla, mutta ovat nyt palanneet. Lähteen mukaan Opolovski oli tässä alunperin mukana eli piiri pieni pyörii.

Heidän instagram toistaa samoja kliseitä. Kalliita kelloja ja mielikuvamarkkinointia nuorille. Kanava on myös kasvatettu arvontojen kautta, mitä ei ikinä maksettu. Uhrit siis haetaan instagramista ja itse myynti tapahtuu Telegrammissa tai yksityisviesteillä.

Osa “vihjeistä” maksaa jopa 250€ ja niitä myydään aggressiivisesti huuten että “Vain yksi paikka jäljellä!”. Ostajia ei tietenkään ole näin monta vaan metsästetään edes sitä yhtä uhria. “Vihjeillä” on kliseisiä nimiä, jopa koomisia, esim. Crystal Game, Unique Inside Suomi, Golden Game, Money Night. Tähän voisi toistaa samat fraasit, kuin Opolovski artikkelissa. Älkää laittako rahojanne näihin. Kerrasta oppii, mutta sen yhdenkin kerran voisi säästää kunhan löydätte meidän artikkelit ennen.

 

Tue sivustoamme ja hyödynnä bonuksetYour Text

100€ VETOBONUS (UUSI SIVUSTO)

200€ VETOBONUS (5X KIERRÄTYS)