Pitkävetovihjeet ilmaiseksi joka päivä

Pivekunkussa jyvät erottuvat akanoista, sillä näet jokaiselta vihjaajalta palautusprosentin kyseisestä lajista. Voit mennä katsomaan myös pitkävetovihjeen laatijan profiilin ja tutkia hänen kokonaispalautusprosentin, sekä nähdä hänen viimeiset vetonsa. Enää sinun ei tarvitse katsella vihjeitä satunnaisilta pelaajilta ilman seurantaa.

Sivustolla on käyttäjiltä satoja vedonlyöntivihjeitä päivittäin ja lajivalikoima on todella laaja. Näin suurta ilmaista pitkävetovihjepalvelua ei ole Suomessa ennen nähty. Tämän lisäksi parhaat pitkävetovihjeiden kirjoittajat palkitaan hyvästä työstään. Samalla kun otat parhaat pitkävetovihjeet haltuun, kannattaa hyödyntää sivustomme erinomaiset vedonlyöntibonukset.

Voit asettaa niihin myös ilmaisvetoja.

Kuinka tunnistan parhaat pitkävetovihjeet?

Kuten aikaisemmassa kappaleessa mainittiin niin kaikista vihjaajista tehdään seurantaa sen mukaan miten vihjeet osuvat. Vihjaajien palautusprosentit löydät heidän profiileistaan. Vihreässä tai punaisessa ovaalissa on yksikkömäärä, mikä kertoo kuinka hyvin veikkausvihjeillä on tehty rahaa. Vihreällä on merkattu vihjaaja, jonka vihjeet kyseisessä lajissa ovat olleet voitollisia. Punaisella merkataan taas ne pelaajat, jotka ovat tällä hetkellä pikkuisen pakkasen puolella.

pitkävetovihjeet ohjeet

Kirjoita omia vetovihjeitä

Sivustollamme voit lukemisen lisäksi julkaista omia vetovihjeitä. Ei ole väliä oletko ammattilainen vai harrastelija. Vetovihjeet on tarkoitettu kaikille. Mitä enemmän vihjaajia on, sitä voitollisemmaksi vedonlyönti tulee kaikille. Jokainen ei voi olla paras kaikessa, mutta jos jokainen julkaisee pitkävetovihjeitä siitä lajista mistä tietää eniten, niin lopputulos ryhmässä on kaikille hyvä. Olemme vakuuttuneita siitä, että vedonlyönnissä on sijaa yhteistyölle.

Kuinka kirjoittaa hyvä vedonlyöntivihje?

Vedonlyöntivihjaaminen on harrastajille oiva tapa purkaa omia ajatuksia muiden vedonlyöjien keskuuteen. Yhteisöllisyys on alalla suuressa osassa, sillä kukaan ei kykene omin avuin kaatamaan tuulimyllyjä, mitkä tässä tapauksessa ovat rautaiset kerroinlaskennan ammattilaiset, joiden tekeminen paranee vuosi vuodelta. Vedonvälittäjät maksavat isoja summia osaajille, jotka takovat niille mahdollisimman tarkat arviot, minkä mukaan vedonlyöntitoimisto voi muovata omat tuottoisat linjansa vetokohteisiin. Osaavia tekijöitä löytyy myös vetoja lyövien puolelta, meiltä löytyy voitollisten pelaajien vedonlyöntivihjeet. Kyseiset vedonlyöntivihjeet saavuttavat hyviä lukijamääriä. Missään vetokohteessa ei ole yhtä näkökulmaa, vaan jokainen vedonlyöjä ajattelee ottelun ennakoinnin ja kulun eri tavalla. Muiden näkökulmat voivat joko vahvistaa omaa, vastaavaa, tai synnyttää lisää keskustelua aiheesta. Siksi on hieno asia, että aktiivisia vihjaajia löytyy, ja tulee hyvää tahtia lisää.

Miten sitten kirjoitetaan hyvä vedonlyöntivihje? Aivan ensimmäisenä vihjeen lukijan huomio kiinnittyy vihjattavaan lajiin, sarjaan sekä otteluun. Siksi onkin tärkeää, että aivan ensimmäisenä vihjeessä ilmoitetaan: Laji, pelattava sarja, joukkueet/pelaajat, ja alkamisaika (kellonaika + päivämäärä). Esimerkiksi Valioliigoja on useassa eri maassa Englannista aina Etelä-Afrikkaan asti.

Vetovihjeissä ei missään nimessä ole hyväksi jättää kertomatta tietoa, josta on hyötyä. Etenkin aloittelevalle vedonlyöjälle voi olla ikävä yllätys, jos muuten hyvästä vetovihjeestä puuttuu oleellista tietoa, kuten sarja tai alkamisaika, sillä sen lisääminen vihjeeseen ei veisi vihjaajalta aikaa, mutta tiedonhakeminen etenkin pienemmistä sarjoista ja parhaista tulospalveluista tietämättömille voi käydä yllättävän vaikeaksi. Kovimmatkin betsaajat ovat joskus olleet aloittelijan kengissä, ja hyvien kohteiden missaaminen puuttuvan tiedon vuoksi ei palvele ketään.

Yleinen pieni miinus jota vedonlyöntivihjeissä tapaa usein on oikeiden termien ja nimien puuttuminen, tai termien selittämättä jättäminen. Pitkään koripalloa seuranneelle fastbreakit ja lockdown-puolustukset ovat varmasti tuttua hommaa, eikä vie aikaakaan päätellä kuka mahtaisi olla vaikkapa ”Lebukka” tai ”Steph”. Lempinimien käyttö vihjeessä ei missään nimessä ole haitaksi, pikemminkin hyväksi toiston välttämiseksi. Ensimmäisissä kappaleissa on kuitenkin hyvä puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se fakta, että vetovihjeitä luetaan usein sarjoista, joihin halutaan päästä sisälle, mutta tietoa ei vielä ole.

Sitten mennään itse vihjeen pääsisältöön, eli perusteluihin. Hyvä vetovihje on perusteltu tarkasti, mutta se ei ole täynnä ohi raiteiden menevää höpinää, joka vie lukijan mielenkiinnon ensimmäisen kappaleen jälkeen. Hyvässä perusrakenteessa voitaisiin vaikkapa lyhyesti esitellä sarja ja joukkueet. Aiemmat tapahtumat pelaajien/joukkueiden koitoksissa ja taustalla ovat hyvä jatkumo aloitukselle, ja lukijakin seuraa tekstiä mielellään, jos eteneminen on järkevää, ja siitä saa selville tärkeitä asioita. Esimerkiksi joukkueiden kauden eteneminen, sarjatilanne ja viime otteluiden tärkeät tapahtumat ovat hyvää ja arvokasta tietoa, joista lukija voi tehdä myös omia näkemyksiä.

Esimerkki hyvästä veikkausvihjeestä

Sarjassa X pelataan iso lauantaikierros, ja klo XX:XX alkavassa ottelussa kohtaavat vanhat veriviholliset, joukkueet 1 ja 2.

Joukkue 1:n kausi on ollut karmeaa tervanjuontia. Edelliskauden menestys on jäänyt täysin unholaan, kun joukkue hävisi ensimmäiset viisi otteluaan, ja potki rakastetun valmentajan pihalle. Uuden koutsin kanssa homma on mennyt vielä kehnommin, kun ensimatseissa sentään hyökkäys sai maaleja aikaiseksi, mutta nyt myös hyökkäyshanat ovat tukossa surkean puolustuksen ohella.

Joukkue 2 on ollut vanha tuttu kuva itsestään edellisvuosilta. Vankkaan puolustuspeliin ja kotiyleisön piiskaan luottava porukka on kasannut kotona 2 voittoa, sekä arvokkaan tasapelin sarjakärkeä vastaan. Vieraissa on tullut kaksi tasuria keskikastin porukoita vastaan, sekä onnekkaan lisäaikamaalin tuoma voitto putoamiskandidaatista.

>Veikkausvihjeen rungon ei välttämättä tarvitse olla romaanin pituinen, vaan jos vihjaaja on varma että kaikki oleellinen löytyy veikkausvihjeestä, on se silloin todennäköisesti hyvä. 

Kun tulee aika esitellä ottelun pelivalinta, on edessä kaikista tärkein työmaa, sillä moni lukee veikkausvihjeestä vain pelivalinnan ja loppuosan jossa perustelu yleensä tulee ilmi. Perustelussa ei tarvitse jossitella mahdollisista tappion syistä, vaan mennä asiaan, että miksi juuri vihjattu kohde on hyvä pelivalinta. Näin lukija uskoo enemmän pelivalintaan, ja vihjaajasta saa kuvan, että luottoa kohteeseen on ja kyseessä on osaava kaveri. Kohteessa harvemmin on vain yhtä asiaa joka toimii puoltona, joten tekstiin kannattaa ladata kaikki asiat, jotka tukevat perustelua. Yli äyräiden ei kuitenkaan kannata mennä, esimerkiksi kertomalla täysin vähäpätöisiä juttuja, eikä varsinkaan keksimällä valheita virheen täytteeksi.>

Esimerkki hyvästä vedonlyöntivihjeen perustelusta

Ottelussa parhaana pelivalintana on tällä kertaa kotijoukkueen (1) maalittomuus. Joukkue 1 on tarjonnut uuden valmentajansa alaisuudessa puolustusvoittoisempaa peliä, mutta koska vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä, kentän alemman puoliskon ollessa heikko, on joukkue ampunut itseään jalkaan, kun tappiosuma on jatkunut oman maalisarakkeen näyttäessä nollaa liian usein.

Joukkue 2 sen sijaan esittää illasta toiseen vahvoja otteita, etenkin puolustuspäässä, jossa sillä operoivatkin liigan paras veska, sekä liigan tähdistöön viime kaudella valittu toppari Y. Joukkue rohkenee hyökkäämään vieraissa lähinnä tappioasemassa, mutta tässä ottelussa voidaan nähdä siipirikkoista kotisakkia vastaan uusia kuvioita.

Markkina ylireagoi selkeästi kovana maalintekoporukkana tunnetun joukkueen 1 historiaan, nimittäin valmentaja K on peluuttanut tyylilleen uskollisena peliä puolustus edellä, ja maalit ovat jääneet vähiin.

Tarjottavat kertoimet ovat ehdottomasti pelattavia, koska isäntien hyökkäysuhka on vieraiden muuria vastaan lähes olematon.

Vihjeen päätteeksi ilmoitetaan vielä:Pelattava kohde, kerroin ja vedonvälittäjä

Jos kohteen jättää vihjeen loppuun, voi se innostaa lukijaa tsekkaamaan koko vihjeen lävitse, sen sijaan, että kohde poimittaisiin vain nopeasti lapulle, tai tyrmättäisiin lukijan oman näkemyksen perusteella.

Harjoitus tekee mestarin myös vihjaamisessa. Mitä enemmän kokemusta vedonlyönnistä on, sitä mielenkiintoisempia, ja harvemmin tavattavia asioita vihjeisiin on mahdollista sisällyttää. Aloittelevat vihjaajat pyörivät usein sarjataulukoiden, nimien ja tulosten ympärillä, ja se on ihan oikein. Kukaan ei voi aloittaa monimutkaisista asioista, eikä osalla edes ole kiinostusta sellaisten lukemiseen.

Faktat kuten maaliodottama per ottelu ovat tällaisia asioita, joita vihjeisiin ehdottomasti on tervetullut sisällyttää, mutta ilmankin pärjää. Se, mikä erottaa oppineen vihjaajan ja aloittelevan kaverin, on tiettyihin tekijöihin suhtautuminen. Lajituntemus on erittäin tärkeää omassa vihjeessä, ja asioiden paisuttelu voi johtaa huonoihin tuloksiin. Koripallossa yksittäisen tähtipelaajan puuttuminen voi muuttaa kerrointa useilla kokonaisluvuilla, mutta vaikkapa maalintekovoimaisen jalkapallojoukkueen avauksen laiturin puuttuminen ei ole asia josta kannattaa vääntää tekstiä suu höyryten paria lausetta kauempaa. Rosterituntemus on tärkeää, ja vihjaaja voi loukkaantumis/pelikieltotilanteissa tutkailla tulevaa ottelua korvaajan kautta, sen sijaan että poissaolo muodostuu liian suureksi asiaksi.

Vihjaamiseen on matala kynnys, ja jos erimielisiä kommentteja tulee, ainoastaan rakentavaa palautetta kannattaa seurata. Kukaan ei ole seppä syntyessään, ja parhaat vihjaajat ovat vuosien rutiinin muovaamia tekijöitä, joilla on hallussa sekä sana että vedonlyönnin lainalaisuudet. Missään nimessä ei kuitenkaan kannata jumiutua mukavuusalueelle, vaan uusien asioiden kokeilua ja analysointia kannattaa kokeilla myös vihjeiden parissa.

Veikkausvihjeet muilta pelaajilta

Meiltä löydät parhaat veikkausvihjeet. Sivustomme tarjoaa veikkausvihjeitä kaikkiin lajeihin päivittäin. Käyttäjämme etsivät viikon kuumimpia ylikertoimia ja sinun on helppo vain napsia niitä vetokuponkiisi. Voit itse valita että kenen pelivihjeet on mieleesi, mutta kannattaa pitää silmällä käyttäjän palautusprosenttia, koska se kertoo veikkausvihjeitten palautuksen pitkässä juoksussa. Kaikki veikkausvihjeet löydät Pitkävetovihjeet -valikon alta. Meiltä löytyy myös analytiikon kirjoittamat vakiovihjeet. Sieltä voit valita kategoriat, minkä lajin veikkausvihjeitä haluat nähdä. Kun pelaat käyttäjiemme pelivihjeitä, tuoton maksimointiin kannattaa hyödyntää listaamamme vedonlyöntibonukset.

Katso Arvobetsaajan video miten rahaa tehdään veikkausvihjeillä millä on positiivinen odotusarvo

Pelivihjeiden analysointi

Meidän sivustollemme tulee jopa satoja pelivihjeitä päivittäin, joten miten löydät sieltä ne oikeat? Se on yllättävän helppoa. Käyttäjän pelivihjeessä on punainen tai vihreä maalitaulun kuva. Vihreä tarkoittaa että käyttäjä on vihjannut voitollisesti ja punainen tarkoittaa että vihjaajalla on pientä parannettavaa valinnoissa. Etsi siis käyttäjiä eri lajeista. On oleellista etsiä joka lajista lempivihjaaja. Joku on parempi julkaisemaan pelivihjeitä vain tiettyyn lajiin.

Pitkäveto on pienten marginaalien laji, minkä avain on kärsivällisyys. Meillä on vihjaajia joiden pelivihjeillä on pystynyt tekemään tuhansien eurojen voittoja vain pienellä alkukassalla. Muista kumminkin että pelipäätöksen teet sinä itse. Maailman paraskaan vedonlyöjä ei saa kaikkia kohteita oikein.

Nykyään löytyy myös vedonlyöntivihjaamiseen tarkoitettuja Podcasteja kuten Statistit:

Mihin veikkausvihjeet kannattaa pelata?

Valitse vastustajasi huolella ja olet vahvoilla! Kuka sitten on vastustajasi? No tietenkin vedonlyöntitoimisto! Vastustajana Veikkaus OY on yksi huonoimmista valinnoista 88–92,5% palautuksen ansiosta. Toki Veikkauksellakin on tarjolla maailman parhaimpia kertoimia, joten ei kannata lopettaa Veikkaukselle pelaamista kokonaan, se kannattaa pitää yhtenä toimistona muiden joukossa, mistä valita isoin kerroin. Veikkausvihjeiden yhteydessä sanotaan mihin toimistoon kyseinen kohde on pelattu ja yleensä kerroin on siellä suurin. Olemme listanneet kaikki parhaat vedonlyöntisivut kuin myös parhaat nettikasinot selkeästi ja mukaan saat aina myös talletusbonuksen. Ota huomioon nämä seikat kun valitset pelipaikan.

Luotettavuus / Tunnettavuus

Oletko varma, että rahasi on turvassa? Toisin sanoen valitse vedonlyöntitoimisto, joka on ollut pystyssä jo pitemmän aikaan. Etsi mahdollista lisätietoa netistä ja kysele muilta vedonlyöjiltä. Täydellistä vedonlyöntitoimistoa ei ole, vaan kaikilla on pieniä ongelmia esim. maksujen kanssa, mutta tärkeintä on ottaa selvää, että vedonlyöntitoimistoon on helppo saada yhteys. Kaikilla tämän sivuston mainitsemilla vedonlyöntitoimistoilla on luotettava ja nopea online-tuki joten ongelmat selviävät nopeasti. Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on usein luotettavuuden merkki. Meidän yhteistyökumppanimme ovat maailman suurimpia vedonvälittäjiä ja ne on todettu luotettavaksi kaikilta tahoilta!

Säännöt

Lue säännöt tarkkaan läpi pelimuodosta mitä lyöt. Joillain vedonlyöntitoimistoilla on tapana ottaa pieniä siivuja voitoista, jonkin sääntö pykälän mukaanMuista kysellä vedonlyöntitoimistolta, jos et ole varma jostain säännöstä. Yhteistyökumppaneillamme on rehelliset säännöt, ja palauttavat panoksensa kun siihen on tarvetta!

Verot

Muista että jos et pelaa EU:n sisällä, niin voitoistasi menee veroa. Kun pelaat EU:n sisällä, niin voitot ovat verottomia, mitä tahansa verottaja sitten väittääkin. Sinun ei tarvitse maksaa veroja missään nimessä EU:n uhkapelisääntöjen mukaan. Kaikki yhteistyökumppanimme toimivat EU:n sisällä, joten olet turvassa verottajalta.

Kohteiden määrä

Jollain toimistoilla (varsinkin paikallisilla, ööh.. Veikkaus ?) on tapana tarjota vain isojen liigojen kohteita, eikä vaivaudu antamaan kertoimia pienemmistä sarjoista kuten Englannin 2. ja 3. divareista jne. Yleensä pienemmissä sarjoissa on helpompi tehdä tiliä, kun vedonlyöntitoimistotkaan eivät tiedä sarjasta välttämättä niin paljoa. Pikku sarjojen kertoimilla on isojakin eroja toimistojen välillä, joten muistathan valita aina isoimman kertoimen. Tuttuun tapaan meidän yhteistyökumppanimme tarjoavat kohteita laidasta laitaan ja pelattava kerroin varmasti löytyy!

Kerroin!

Sitähän me kaikki haluamme? Meidän sivuillamme listatut toimistot ovat kertoimien huippukastia, kaikilla on keskimääräisesti paremmat kertoimet kun esim. Veikkauksella. Järkevintä on kumminkin tehdä tili moneen eri toimistoon ja hakea paras kerroin toimistojen kesken. Tämä tietenkin vie hiukan enemmän aikaa, mutta jos kunnon voittoja haet, niin se on suotavaa. Pääset hyvin liikkeelle tekemällä tilin kaikkien meidän listaamiemme vedonlyöntitoimistojen sivustoille. Mukaan saat myös talletusbonuksen mikä nostaa palautusprosenttia mukavasti!

Jääkiekkovihjeet kaikkiin sarjoihin

Katso kaikki tämän hetken kuumimmat jääkiekkovihjeet. Löydät vihjeet perusteluineen sekä näet vihjaajan palautusprosentin vihjeen yhteydessä.

Suomalaisten ehdoton lempilaji vedonlyönnissä on jääkiekko, siitä ei ole kahta sanaa. Pivekunkussa kotoiseen Liigaan tulee todella paljon jääkiekkovihjeitä sekä KHL vihjeet kasvattaa koko ajan vihjaajien keskuudessa suosiota. Unohtamatta tietenkään ikuista suosikkia NHL:ää. Tältä sivulta löydät kaikki tällä hetkellä avoimena olevat kiekkovihjeet. Kaikki vihjeet helposti saman katon alta!

Lue parhaat NHL vihjeet

Pivekunkun käyttäjät ovat tunnettuja laadukkaista NHL vihjeistä. Aloittelijana paras tapa on napata meidän voitollisten pelaajien NHL vihjeet. Hyvän veikkausvihjeen tunnistamisen olemme tehneet helpoksi. Katso vain onko käyttäjä tehnyt voittoa vai ei.

Hyvissä NHL vihjeissä vihjaaja osaa käyttää kohteiden tutkimisessa apuvälineitä ja tilastoja, joita perustallaaja ei tajua tai osaa käyttää. Esimerkiksi maaliodottama tai vaikkapa poissaolojen aiheuttamat tarkemmat muutokset todennäköisyydessä jäävät normaali vedonlyöjältä huomioimatta. Hyvän NHL vihjaajan pelivalinnoissa ei välttämättä ole pitkiä sanallisia perusteluja, vaan vihjaaja on myös voinut perustaa pelivalintansa prosenttiarvioiden pohjalta tehtyyn päätökseen. Voitollisen NHL vihjeen pohjalla on ainoastaan ylikertoimien pelaaminen.

Suosituimmat liiga vihjeet

Meiltä löydät parhaat liiga vihjeet jokaiselle kiekkokierrokselle. Liigaa vihjataan todella paljon, koska kiinnostus on kova ja sarja tunnetaan usein huomattavasti syvemmin, kuin vaikkapa NHL. Hyviä vihjaajia on paljon, enemmän kuin monissa muissa sarjoissa. Liiga vihjeistä löytyy varmasti voitollista pelattavaa jokaiselle liigakierrokselle. Muista katsoa että käyttäjän veikkausvihjeet ovat voitollisia, niin teet pitkässä juoksussa liigasta rahaa.

Veikkausvinkit ja vetovinkit helposti selattavissa

Veikkausvinkit löytyvät helposti kategorioittain, jolloin parhaimmat betsi vinkit on käden ulottuvissa aina. Klikkaa vain lajia ja saat listan vihjeistä. Vetovinkit on listattu niin, että uusimmat on ensin, joten voitollisia vihjeitä etsiessä saattaa tarvita hieman kelausta. Suosituin vihjausmuoto on 1×2 vihjeet. Tutustutaan hieman minkälaisia vihjeitä ja vinkkejä meiltä löytyy.

Valioliiga vihjeet

Jokaiselle valioliigakierrokselle löytyy varmasti pelattavaa se onkin yksi suosituimmista sarjoista, joista vihjeitä kirjoitetaan. Valioliiga vihjeitä vihjataan niin Veikkaukselle kuin ulkomaalaisille vedonlyöntitoimistoille. Lisää lapullesi muutama jalkapallo vinkki valioliigaan.

Jalkapallo vihjeet ja vinkit

Jalkapalloon meiltä löytyy aktiivisesti vihjeitä. Suosittuja sarjoja on Veikkausliiga, La Liga, Serie A ja Mestarien liiga. Moni vihjaaja julkaisee laadukkaita jalkapallo vinkkejä myös pienempiin sarjoihin, joten voittoja kannattaa hakea myös isojen jalkapallosarjojen ulkopuolelta. Vedonlyöntivinkit ovat täysin ilmaisia.

NBA vihjeet ja Korisliiga vihjeet

Valitettavasti Sukkela ei kirjoita meille NBA vihjeitä, mutta muutama hyvä vihjaaja kumminkin. Korisliiga vihjeet on ollut suosittuja ja siinä vedonlyöntimarkkina onkin helpompi. Korisliigassa varsinkin veikkaus tarjoaa usein ylikertoimia, joita kannattaa napsia lapuille. NBA on vedonlyöntisarjana todella vaikea, joten suosittelemme hyödyntämään vihjeet muista koripallosarjoista.

MLB vihjeet ja pesäpallo

MLB on teoreettisen vedonlyöjän huippulaji. Kaikki on tilastoitu joten taitava vedonlyöjä pysty kirjoittamaan laadukkaita MLB vihjeitä. Suomalainen pesis on myös laji mistä tykätään kirjoittaa vihjeitä, markkina on vain Suomessa, joten kertoimista löytyy usein hyvin pelattavaa.

UFC ja MMA vihjeet

UFC vihjeet ovat meillä hyvin hallussa. Meillä nimittäin vihjaa Suomen paras UFC vedonlyöjä nimeltä UFCbets. Hän julkaisee vihjeitä jokaiseen UFC tapahtumaan ja vinkit ovat pitkässä juoksussa todistetusti voitollisia. Voimme siis ylpeänä sanoa, että meiltä löytyy Suomen parhaat UFC ja MMA vihjeet!

NFL vihjeet

NFL vihjeitä löytyy varmasti jokaiselle peliviikolle. Napsi lapullesi muutama vinkki ja nauti jenkkifutiksesta. Super Bowl analysoidaan perinpohjin, joten Super Bowl voittaja veikataan meillä oikein hyvin usein. NFL on vedonlyöntilajina kiva, koska sitä pelataan vain muutamana päivänä viikossa. Näin NFL vihjaaja pystyy paneutumaan kunnolla seuraavan viikon vihjeisiin.

Missä on parhaat pitkävetovihjeet?

Pitkävetovihjeitä on Suomi pullollaan, mutta vain harva sivusto todistaa onko vihjeet voitollisia. Pivekunkussa olemme rehellisiä vihjeitten suhteen, minkä takia moni pitää meitä parhaimpana vihjesivustona.

Miten veikkausvihjeet kannattaa pelata?

Seuraa voitollisia vihjaajia äläkä ylipanosta. Veikkausvihjeet eivät osu aina ja voitto tehdään pitkässä juoksussa. Nouki meiltä päivittäin muutama vihje ja tee sitä rutiinilla. Huomaat satojen kohteitten jälkeen että olet tehnyt voittoa.

Minne vetovihjeet kannattaa pelata?

Vedonlyöntivihjeet kannattaa pelata ehdottomasti sinne vedonlyöntitoimistolle, missä on korkein kerroin. Usein se kerrotaan vetovihjeen yhteydessä. Löydät sivustoltamme kaikki parhaat vedonlyöntitoimistot.