Ilmaiset Pitkävetovihjeet joka päivä!

Löydät Pivenkunkusta ilmaiset pitkävetovihjeet vuoden jokaisena päivänä! Pivekunkussa pitkävetovihjeiden tekijät laitetaan paremmuusjärjestykseen, ja näet helposti jokaisen vihjaajan palautusprosentin eri lajeista. Palautusprosentti on paras todistus vihjaajan taidoista. Voit mennä katsomaan myös pitkävetovihjeen laatijan profiilia ja tsekata kokonaispalautusprosentin sekä nähdä hänen viimeiset vetonsa.

Olemme kehittäneet Pivekunkun veikkausvihjeet palvelemaan juuri sinua. Sivustolla on parhaimmillaan kymmeniä vedonlyöntivihjeitä päivittäin. Pivekunkun ilmaiset vetovihjeet ovat myös lajivalikoiman osalta todella laaja kattaus: jalkapallovihjeet, Liiga vihjeet, NHL vihjeet, esports vihjeet ja paljon muuta! Näin suurta ilmaista pitkävetovihjepalvelua ei ole Suomessa ennen nähty! Nämä vihjeet ovat tarjolla sinulle täysin ilmaiseksi.

Me palkitsemme myös parhaat pitkävetovihjaajat hyvästä työstään, kuten asiaan kuuluu. Jos sinä olet pätevä pitkävedon pelaaja, liity joukkoon ja nappaa palkintoja joka kuukausi! Samalla kun otat laadukkaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet haltuun, hyödynnä myös sivustomme erinomaiset vedonlyöntibonukset.

Miten tunnistan parhaat pitkävetovihjeet?

Tunnistat parhaat pitkävetovihjeet parhaiten menestyneistä vihjaajista. Voitolliset pitkäveto vihjeet löytyvät voitollisilta vihjaajilta – se on näin yksinkertaista. Pivekunkussa on automaattinen vihjaajien seurantajärjestelmä. Löydät seurannan jokaisen pelaajan profiilista. Näet myös pelivihjeitä selattaessa, onko tietyn vihjeen kirjoittaja plussalla vai miinuksella.

Vihreä väri on merkki hyvästä vihjaajasta ja punainen tarkoittaa tappiollista vihjaajaa.

Kun selaat pelivihjeitä, näet vihjaajan tuloksen nimimerkin alla. Katso alla olevasta kuvasta esimerkki kahdesta voitollisesta. Tulos on ilmaistu yksiköillä, jotka Pivekunkussa asetetaan 1 – 5 per vihje. Mitä enemmän yksiköitä plussaa – sitä parempi.

pitkävetovihjeet ohjeet

Yllä olevassa kuvassa näkyviä vihjaajia löydät Pivekunkusta useita! Seuraa näiden vihjaajien pitkävetovinkkejä, niin saat pelikassaasi täytettä. Muista, että markkina rullaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Löydät meiltä tipsejä vaikka jouluaattona!

Lisää omat vetovihjeet Pivekunkkuun!

Vetovihjeet ovat tarkoitettu kaikille! Ei ole väliä oletko ammattilainen vai harrastelija, sillä kuka voi tahansa julkaista omia vihjeitään Pivekunkussa ja perustella veikkausvihjeet kuten parhaaksi näkee.

Mitä enemmän vihjaajia on, sitä voitollisemmaksi vedonlyönti tulee kaikille. Jokainen ei voi olla paras kaikessa, mutta jos jokainen julkaisee pitkävetovihjeitä siitä lajista mistä tietää eniten, niin lopputulos ryhmässä on kaikille hyvä. Olemme vakuuttuneita siitä, että vedonlyönnissä on sijaa yhteistyölle.

Liity mukaan Pivekunkun yhteisöön ja kanna kortesi kekoon! Kirjoita hyvä vihje, niin se innostaa jotain lukijaa kirjoittamaan myös tipsejä. Näin kaikki voittavat – myös sinä! Parhaat vihjaajat palkitaan myös käteispalkinnoilla joka kuukausi.

Jos hyvät veikkausvihjeet syntyvät näppäimistöltäsi helposti, tule mukaan joukkoomme ja nappaa osasi käteispalkinnoista!

Kuinka kirjoittaa hyvä vedonlyöntivihje?

Vedonlyöntivihjaaminen on harrastajille oiva tapa purkaa omia ajatuksia muiden vedonlyöjien keskuuteen. Yhteisöllisyys on alalla suuressa osassa, sillä kukaan ei kykene omin avuin kaatamaan tuulimyllyjä, mitkä tässä tapauksessa ovat rautaiset kerroinlaskennan ammattilaiset, joiden tekeminen paranee vuosi vuodelta. Vedonvälittäjät maksavat isoja summia osaajille, jotka takovat niille mahdollisimman tarkat arviot, minkä mukaan vedonlyöntitoimisto voi muovata omat tuottoisat linjansa vetokohteisiin.

Osaavia tekijöitä löytyy myös vetoja lyövien puolelta, meiltä löytyy voitollisten pelaajien vedonlyöntivihjeet. Kyseiset vedonlyöntivihjeet saavuttavat hyviä lukijamääriä. Missään vetokohteessa ei ole yhtä näkökulmaa, vaan jokainen vedonlyöjä ajattelee ottelun ennakoinnin ja kulun eri tavalla. Muiden näkökulmat voivat joko vahvistaa omaa, vastaavaa, tai synnyttää lisää keskustelua aiheesta. Siksi on hieno asia, että aktiivisia vihjaajia löytyy, ja tulee hyvää tahtia lisää.

Miten sitten kirjoitetaan hyvä vedonlyöntivihje? Aivan ensimmäisenä vihjeen lukijan huomio kiinnittyy vihjattavaan lajiin, sarjaan sekä otteluun. Siksi onkin tärkeää, että aivan ensimmäisenä vihjeessä ilmoitetaan: Laji, pelattava sarja, joukkueet/pelaajat, ja alkamisaika (kellonaika + päivämäärä). Esimerkiksi Valioliigoja on useassa eri maassa Englannista aina Etelä-Afrikkaan asti.

Vetovihjeissä ei missään nimessä ole hyväksi jättää kertomatta tietoa, josta on hyötyä. Etenkin aloittelevalle vedonlyöjälle voi olla ikävä yllätys, jos muuten hyvästä vetovihjeestä puuttuu oleellista tietoa, kuten sarja tai alkamisaika, sillä sen lisääminen vihjeeseen ei veisi vihjaajalta aikaa, mutta tiedonhakeminen etenkin pienemmistä sarjoista ja parhaista tulospalveluista tietämättömille voi käydä yllättävän vaikeaksi. Kovimmatkin betsaajat ovat joskus olleet aloittelijan kengissä, ja hyvien kohteiden missaaminen puuttuvan tiedon vuoksi ei palvele ketään.

Yleinen pieni miinus jota vedonlyöntivihjeissä tapaa usein on oikeiden termien ja nimien puuttuminen, tai termien selittämättä jättäminen. Pitkään koripalloa seuranneelle fastbreakit ja lockdown-puolustukset ovat varmasti tuttua hommaa, eikä vie aikaakaan päätellä kuka mahtaisi olla vaikkapa ”Lebukka” tai ”Steph”. Lempinimien käyttö vihjeessä ei missään nimessä ole haitaksi, pikemminkin hyväksi toiston välttämiseksi. Ensimmäisissä kappaleissa on kuitenkin hyvä puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se fakta, että vetovihjeitä luetaan usein sarjoista, joihin halutaan päästä sisälle, mutta tietoa ei vielä ole.

Sitten mennään itse vihjeen pääsisältöön, eli perusteluihin. Hyvä vetovihje on perusteltu tarkasti, mutta se ei ole täynnä ohi raiteiden menevää höpinää, joka vie lukijan mielenkiinnon ensimmäisen kappaleen jälkeen. Hyvässä perusrakenteessa voitaisiin vaikkapa lyhyesti esitellä sarja ja joukkueet. Aiemmat tapahtumat pelaajien/joukkueiden koitoksissa ja taustalla ovat hyvä jatkumo aloitukselle, ja lukijakin seuraa tekstiä mielellään, jos eteneminen on järkevää, ja siitä saa selville tärkeitä asioita. Esimerkiksi joukkueiden kauden eteneminen, sarjatilanne ja viime otteluiden tärkeät tapahtumat ovat hyvää ja arvokasta tietoa, joista lukija voi tehdä myös omia näkemyksiä.

Esimerkki hyvästä veikkausvihjeestä

Sarjassa X pelataan iso lauantaikierros, ja klo XX:XX alkavassa ottelussa kohtaavat vanhat veriviholliset, joukkueet 1 ja 2.

Joukkue 1:n kausi on ollut karmeaa tervanjuontia. Edelliskauden menestys on jäänyt täysin unholaan, kun joukkue hävisi ensimmäiset viisi otteluaan, ja potki rakastetun valmentajan pihalle. Uuden koutsin kanssa homma on mennyt vielä kehnommin, kun ensimatseissa sentään hyökkäys sai maaleja aikaiseksi, mutta nyt myös hyökkäyshanat ovat tukossa surkean puolustuksen ohella.

Joukkue 2 on ollut vanha tuttu kuva itsestään edellisvuosilta. Vankkaan puolustuspeliin ja kotiyleisön piiskaan luottava porukka on kasannut kotona 2 voittoa, sekä arvokkaan tasapelin sarjakärkeä vastaan. Vieraissa on tullut kaksi tasuria keskikastin porukoita vastaan, sekä onnekkaan lisäaikamaalin tuoma voitto putoamiskandidaatista.

Veikkausvihjeen tekstin ei tarvitse olla pitkä kuin romaani. Jos vihjaajan mielestä kaikki oleellinen on kasassa, kyseessä on silloin hyvä tipsi ja riittävä teksti.

Kun tulee aika esitellä ottelun pelivalinta, on edessä kaikista tärkein työmaa, sillä moni lukee veikkausvihjeestä vain pelivalinnan ja loppuosan jossa perustelu yleensä tulee ilmi. Perustelussa ei tarvitse jossitella mahdollisista tappion syistä, vaan mennä asiaan, että miksi juuri vihjattu kohde on hyvä pelivalinta. Näin lukija uskoo enemmän pelivalintaan, ja vihjaajasta saa kuvan, että luottoa kohteeseen on ja kyseessä on osaava kaveri. Kohteessa harvemmin on vain yhtä asiaa joka toimii puoltona, joten tekstiin kannattaa ladata kaikki asiat, jotka tukevat perustelua. Yli äyräiden ei kuitenkaan kannata mennä, esimerkiksi kertomalla täysin vähäpätöisiä juttuja, eikä varsinkaan keksimällä valheita virheen täytteeksi.>

Esimerkki hyvästä vedonlyöntivihjeen perustelusta

Ottelussa parhaana pelivalintana on tällä kertaa kotijoukkueen (1) maalittomuus. Joukkue 1 on tarjonnut uuden valmentajansa alaisuudessa puolustusvoittoisempaa peliä, mutta koska vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä, kentän alemman puoliskon ollessa heikko, on joukkue ampunut itseään jalkaan, kun tappiosuma on jatkunut oman maalisarakkeen näyttäessä nollaa liian usein.

Joukkue 2 sen sijaan esittää illasta toiseen vahvoja otteita, etenkin puolustuspäässä, jossa sillä operoivatkin liigan paras veska, sekä liigan tähdistöön viime kaudella valittu toppari Y. Joukkue rohkenee hyökkäämään vieraissa lähinnä tappioasemassa, mutta tässä ottelussa voidaan nähdä siipirikkoista kotisakkia vastaan uusia kuvioita.

Markkina ylireagoi selkeästi kovana maalintekoporukkana tunnetun joukkueen 1 historiaan, nimittäin valmentaja K on peluuttanut tyylilleen uskollisena peliä puolustus edellä, ja maalit ovat jääneet vähiin.

Tarjottavat kertoimet ovat ehdottomasti pelattavia, koska isäntien hyökkäysuhka on vieraiden muuria vastaan lähes olematon.

Vihjeen päätteeksi ilmoitetaan vielä: Pelattava kohde, kerroin ja vedonvälittäjä

Jos kohteen jättää vihjeen loppuun, voi se innostaa lukijaa tsekkaamaan koko vihjeen lävitse, sen sijaan, että kohde poimittaisiin vain nopeasti lapulle, tai tyrmättäisiin lukijan oman näkemyksen perusteella.

Harjoitus tekee mestarin myös vihjaamisessa. Mitä enemmän kokemusta vedonlyönnistä on, sitä mielenkiintoisempia, ja harvemmin tavattavia asioita vihjeisiin on mahdollista sisällyttää. Aloittelevat vihjaajat pyörivät usein sarjataulukoiden, nimien ja tulosten ympärillä, ja se on ihan oikein. Kukaan ei voi aloittaa monimutkaisista asioista, eikä osalla edes ole kiinostusta sellaisten lukemiseen.

Faktat kuten maaliodottama per ottelu ovat tällaisia asioita, joita vihjeisiin ehdottomasti on tervetullut sisällyttää, mutta ilmankin pärjää. Se, mikä erottaa oppineen vihjaajan ja aloittelevan kaverin, on tiettyihin tekijöihin suhtautuminen. Lajituntemus on erittäin tärkeää omassa vihjeessä, ja asioiden paisuttelu voi johtaa huonoihin tuloksiin. Koripallossa yksittäisen tähtipelaajan puuttuminen voi muuttaa kerrointa useilla kokonaisluvuilla, mutta vaikkapa maalintekovoimaisen jalkapallojoukkueen avauksen laiturin puuttuminen ei ole asia josta kannattaa vääntää tekstiä suu höyryten paria lausetta kauempaa. Rosterituntemus on tärkeää, ja vihjaaja voi loukkaantumis/pelikieltotilanteissa tutkailla tulevaa ottelua korvaajan kautta, sen sijaan että poissaolo muodostuu liian suureksi asiaksi.

Vihjaamiseen on matala kynnys, ja jos erimielisiä kommentteja tulee, ainoastaan rakentavaa palautetta kannattaa seurata. Kukaan ei ole seppä syntyessään, ja parhaat vihjaajat ovat vuosien rutiinin muovaamia tekijöitä, joilla on hallussa sekä sana että vedonlyönnin lainalaisuudet. Missään nimessä ei kuitenkaan kannata jumiutua mukavuusalueelle, vaan uusien asioiden kokeilua ja analysointia kannattaa kokeilla myös vihjeiden parissa.

Veikkausvihjeet muilta pelaajilta

Meiltä löydät parhaat veikkausvihjeet. Sivustomme tarjoaa veikkausvihjeitä kaikkiin lajeihin päivittäin. Käyttäjämme etsivät viikon kuumimpia ylikertoimia ja sinun on helppo vain napsia niitä vetokuponkiisi. Voit itse valita että kenen pelivihjeet on mieleesi, mutta kannattaa pitää silmällä käyttäjän palautusprosenttia, koska se kertoo veikkausvihjeitten palautuksen pitkässä juoksussa. Kaikki veikkausvihjeet löydät Pitkävetovihjeet -valikon alta. Sieltä voit valita kategoriat, minkä lajin veikkausvihjeitä haluat nähdä.

Oletko Vakion ystävä ja brittifutiksen suuri fani? Pivekunkusta löytyy nimittäin analytiikon kirjoittamat Vakio 1 vihjeet joka viikko! Käyhän tsekkaamassa niin parannat pelimenestystäsi Vakiossa, joka ei ole se helpoin mahdollinen pelimuoto. Ammattimiesten tipseistä ei taatusti ole haittaa.

Katso Arvobetsaajan videolta miten rahaa tehdään veikkausvihjeillä millä on positiivinen odotusarvo.

Pelivihjeiden analysointi

Meidän sivustollemme tulee jopa satoja pelivihjeitä päivittäin, joten miten löydät sieltä ne oikeat? Se on yllättävän helppoa. Käyttäjän pelivihjeessä on punainen tai vihreä maalitaulun kuva. Vihreä tarkoittaa että käyttäjä on vihjannut voitollisesti ja punainen tarkoittaa että vihjaajalla on pientä parannettavaa valinnoissa. Etsi siis käyttäjiä eri lajeista. On oleellista etsiä joka lajista lempivihjaaja. Joku on parempi julkaisemaan pelivihjeitä vain tiettyyn lajiin.

Pitkäveto on pienten marginaalien laji, minkä avain on kärsivällisyys. Meillä on vihjaajia joiden pelivihjeillä on pystynyt tekemään tuhansien eurojen voittoja vain pienellä alkukassalla. Muista kumminkin että pelipäätöksen teet sinä itse. Maailman paraskaan vedonlyöjä ei saa kaikkia kohteita oikein.

Nykyään löytyy myös vedonlyöntivihjaamiseen tarkoitettuja Podcasteja kuten Statistit:

Mihin veikkausvihjeet kannattaa pelata?

Valitse vastustajasi huolella ja olet vahvoilla! Kuka sitten on vastustajasi? No tietenkin vedonlyöntitoimisto! Vastustajana Veikkaus OY on yksi huonoimmista valinnoista 88–92,5% palautuksen ansiosta. Toki Veikkauksellakin on tarjolla maailman parhaimpia kertoimia, joten ei kannata lopettaa Veikkaukselle pelaamista kokonaan, se kannattaa pitää yhtenä toimistona muiden joukossa, mistä valita isoin kerroin. Veikkausvihjeiden yhteydessä sanotaan mihin toimistoon kyseinen kohde on pelattu ja yleensä kerroin on siellä suurin.

Olemme listanneet kaikki parhaat vedonlyöntisivut selkeästi ja mukaan saat aina myös talletusbonuksen. Ota huomioon nämä seikat kun valitset pelipaikan. Pivekunkku suosittaa avaamaan tili vähintään 4-5 toimistoon, niin sinulla on aina valinnanvaraa mihin voit lyödä betsin sisään. Katso mihin kohteita vihjataan eniten ja mistä saat parhaat bonukset!

Luotettavuus / Tunnettavuus

Oletko varma, että rahasi on turvassa? Toisin sanoen valitse vedonlyöntitoimisto, joka on ollut pystyssä jo pitemmän aikaan. Etsi mahdollista lisätietoa netistä ja kysele muilta vedonlyöjiltä. Täydellistä vedonlyöntitoimistoa ei ole, vaan kaikilla on pieniä ongelmia esim. maksujen kanssa, mutta tärkeintä on ottaa selvää, että vedonlyöntitoimistoon on helppo saada yhteys. Kaikilla tämän sivuston mainitsemilla vedonlyöntitoimistoilla on luotettava ja nopea online-tuki joten ongelmat selviävät nopeasti. Pikavedonlyönti eli vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on usein luotettavuuden merkki. Meidän yhteistyökumppanimme ovat maailman suurimpia vedonvälittäjiä ja ne on todettu luotettavaksi kaikilta tahoilta!

Säännöt

Lue säännöt tarkkaan läpi pelimuodosta mitä lyöt. Joillain vedonlyöntitoimistoilla on tapana ottaa pieniä siivuja voitoista, jonkin sääntö pykälän mukaanMuista kysellä vedonlyöntitoimistolta, jos et ole varma jostain säännöstä. Yhteistyökumppaneillamme on rehelliset säännöt, ja palauttavat panoksensa kun siihen on tarvetta! Emme valitse listoille sellaisia toimistoja, jotka ovat tunnettuja hämäristä säännöistään.

Verot

Muista että jos et pelaa EU:n sisällä, niin voitoistasi menee veroa. Kun pelaat EU:n sisällä, niin voitot ovat verottomia, mitä tahansa verottaja sitten väittääkin. Sinun ei tarvitse maksaa veroja missään nimessä EU:n uhkapelisääntöjen mukaan. Kaikki yhteistyökumppanimme toimivat EU:n sisällä, joten olet turvassa verottajalta.

Kohteiden määrä

Jollain toimistoilla (varsinkin paikallisilla, ööh.. Veikkaus ?) on tapana tarjota vain isojen liigojen kohteita, eikä vaivaudu antamaan kertoimia pienemmistä sarjoista kuten Englannin 2. ja 3. divareista jne. Yleensä pienemmissä sarjoissa on helpompi tehdä tiliä, kun vedonlyöntitoimistotkaan eivät tiedä sarjasta välttämättä niin paljoa. Pikku sarjojen kertoimilla on isojakin eroja toimistojen välillä, joten muistathan valita aina isoimman kertoimen. Tuttuun tapaan meidän yhteistyökumppanimme tarjoavat kohteita laidasta laitaan ja pelattava kerroin varmasti löytyy!

Kerroin!

Sitähän me kaikki haluamme? Meidän sivuillamme listatut toimistot ovat kertoimien huippukastia, kaikilla on keskimääräisesti paremmat kertoimet kun esim. Veikkauksella. Järkevintä on kumminkin tehdä tili moneen eri toimistoon ja hakea paras kerroin toimistojen kesken. Tämä tietenkin vie hiukan enemmän aikaa, mutta jos kunnon voittoja haet, niin se on suotavaa. Pääset hyvin liikkeelle tekemällä tilin kaikkien meidän listaamiemme vedonlyöntitoimistojen sivustoille. Mukaan saat myös talletusbonuksen mikä nostaa palautusprosenttia mukavasti!

Hyvää viihdettä!

Monet meistä vedonlyöjistä tykkäävät pelata myös kasinolla. Se on mukavaa vaihtelua 1X2-arvuutteluun, ja moni vedonlyöntifirma tarjoaa myös bonuksia vain kasinopeleihin. Olemme listanneet Pivekunkussa myös kaikki parhaat parhaat nettikasinot. Monet näistä kasinoista tarjoavat myös oikein hyvän vedonlyöntipuolen, joten listalta voi hyvinkin löytyä myös uusi suosikkiksi vedonlyöntiin.

Jääkiekkovihjeet kaikkiin sarjoihin

Katso kaikki tämän hetken kuumimmat jääkiekkovihjeet. Löydät vihjeet perusteluineen sekä näet vihjaajan palautusprosentin vihjeen yhteydessä.

Suomalaisten ehdoton lempilaji vedonlyönnissä on jääkiekko, siitä ei ole kahta sanaa. Pivekunkussa kotoiseen Liigaan tulee todella paljon jääkiekkovihjeitä sekä KHL vihjeet kasvattaa koko ajan vihjaajien keskuudessa suosiota. Unohtamatta tietenkään ikuista suosikkia NHL:ää. Tältä sivulta löydät kaikki tällä hetkellä avoimena olevat kiekkovihjeet. Kaikki vihjeet helposti saman katon alta!

Laadukkaat NHL vihjeet Pivekunkussa

NHL vihjeet ovat myös olennainen osa Pivekunkun tarjontaa! Meillä on monia laadukkaita NHL-vihjaajia, ja aloittelijana pääset hyvin mukaan maailman kovimpaan kiekkoliigaan kun otat NHL vihjeet seurantaan. Hyvän veikkausvihjeen tunnistamisen olemme tehneet helpoksi. Katso vain onko käyttäjä tehnyt voittoa vai ei.

Hyvissä NHL vihjeissä vihjaaja osaa käyttää kohteiden tutkimisessa apuvälineitä ja tilastoja, joita perustallaaja ei tajua tai osaa käyttää. Esimerkiksi maaliodottama tai vaikkapa poissaolojen aiheuttamat tarkemmat muutokset todennäköisyydessä jäävät normaali vedonlyöjältä huomioimatta. Hyvän NHL vihjaajan pelivalinnoissa ei välttämättä ole pitkiä sanallisia perusteluja, vaan vihjaaja on myös voinut perustaa pelivalintansa prosenttiarvioiden pohjalta tehtyyn päätökseen. Voitollisen NHL vihjeen pohjalla on ainoastaan ylikertoimien pelaaminen.

Löydä parhaat Liiga vihjeet

Meiltä löydät parhaat liiga vihjeet jokaiselle kiekkokierrokselle. Liigaa vihjataan todella paljon, koska kiinnostus on kova ja sarja tunnetaan usein huomattavasti syvemmin, kuin vaikkapa NHL. Hyviä vihjaajia on paljon, enemmän kuin monissa muissa sarjoissa. Liiga vihjeistä löytyy varmasti voitollista pelattavaa jokaiselle liigakierrokselle. Muista katsoa että käyttäjän veikkausvihjeet ovat voitollisia, niin teet pitkässä juoksussa liigasta rahaa.

Veikkausvinkit ja vetovinkit helposti selattavissa

Veikkausvinkit löytyvät helposti kategorioittain, jolloin parhaimmat betsi vinkit on käden ulottuvissa aina. Klikkaa vain lajia ja saat listan vihjeistä. Vetovinkit on listattu niin, että uusimmat on ensin, joten voitollisia vihjeitä etsiessä saattaa tarvita hieman kelausta. Suosituin vihjausmuoto on 1×2 vihjeet. Tutustutaan hieman minkälaisia vihjeitä ja vinkkejä meiltä löytyy.

Valioliigavihjeet

Valioliigavihjeet ovat tuttu näky Pivenkukussa. Se on yksi suosituimmista sarjoista, joita sivuillamme vihjataan. Valioliigaa vihjataan sekä Veikkaukselle että ulkomaisille vedonlyöntitoimistoille. Poimi lapullesi muutama laadukas betsi Valioliigasta!

Jalkapallo vihjeet ja vinkit

Jalkapalloon meiltä löytyy aktiivisesti vihjeitä. Suosittuja sarjoja on Veikkausliiga, La Liga, Serie A ja Mestarien liiga. Moni vihjaaja julkaisee laadukkaita jalkapallo vinkkejä myös pienempiin sarjoihin, joten voittoja kannattaa hakea myös isojen jalkapallosarjojen ulkopuolelta. Vedonlyöntivinkit ovat täysin ilmaisia. Tsekkaa myös Pivekunkun EM kisat vedonlyönti 2024 -sivu, jossa on pelivinkkejä em-skaboihin.

NBA vihjeet ja Korisliiga vihjeet

Valitettavasti Sukkela ei kirjoita meille NBA vihjeitä, mutta muutama hyvä vihjaaja kumminkin. Korisliiga vihjeet on ollut suosittuja ja siinä vedonlyöntimarkkina onkin helpompi. Korisliigassa varsinkin veikkaus tarjoaa usein ylikertoimia, joita kannattaa napsia lapuille. NBA on vedonlyöntisarjana todella vaikea, joten suosittelemme hyödyntämään vihjeet muista koripallosarjoista.

MLB vihjeet ja pesäpallo

MLB on teoreettisen vedonlyöjän huippulaji. Kaikki on tilastoitu joten taitava vedonlyöjä pysty kirjoittamaan laadukkaita MLB vihjeitä. Suomalainen pesis on myös laji mistä tykätään kirjoittaa vihjeitä, markkina on vain Suomessa, joten kertoimista löytyy usein hyvin pelattavaa.

UFC ja MMA vihjeet

UFC vihjeet ovat meillä hyvin hallussa. Meillä nimittäin vihjaa Suomen paras UFC vedonlyöjä nimeltä UFCbets. Hän julkaisee vihjeitä jokaiseen UFC tapahtumaan ja vinkit ovat pitkässä juoksussa todistetusti voitollisia. Voimme siis ylpeänä sanoa, että meiltä löytyy Suomen parhaat UFC ja MMA vihjeet!

NFL vihjeet

NFL vihjeitä löytyy varmasti jokaiselle peliviikolle. Napsi lapullesi muutama vinkki ja nauti jenkkifutiksesta. Super Bowl analysoidaan perinpohjin, joten Super Bowl voittaja veikataan meillä oikein hyvin usein. NFL on vedonlyöntilajina kiva, koska sitä pelataan vain muutamana päivänä viikossa. Näin NFL vihjaaja pystyy paneutumaan kunnolla seuraavan viikon vihjeisiin.

Missä on parhaat pitkävetovihjeet?

Pitkävetovihjeitä on Suomi pullollaan, mutta vain harva sivusto todistaa onko vihjeet voitollisia. Pivekunkussa olemme rehellisiä vihjeitten suhteen, minkä takia moni pitää meitä parhaimpana vihjesivustona.

Miten veikkausvihjeet kannattaa pelata?

Seuraa voitollisia vihjaajia äläkä ylipanosta. Veikkausvihjeet eivät osu aina ja voitto tehdään pitkässä juoksussa. Nouki meiltä päivittäin muutama vihje ja tee sitä rutiinilla. Huomaat satojen kohteitten jälkeen että olet tehnyt voittoa.

Minne vetovihjeet kannattaa pelata?

Vedonlyöntivihjeet kannattaa pelata ehdottomasti sinne vedonlyöntitoimistolle, missä on korkein kerroin. Usein se kerrotaan vetovihjeen yhteydessä. Löydät sivustoltamme kaikki parhaat vedonlyöntitoimistot.