USA:n presidentinvaalit – Biden nousi vedonlyöntikertoimissa jo Trumpin rinnalle

Koronavirusepidemian huono hoitaminen USA:ssa sekä Joe Bidenin menestys demokraattien esivaaleissa ovat syöneet vedonlyöjien uskoa Donald Trumpin jatkokaudelle.

Donald Trump ja Joe Biden ovat tällä hetkellä tasavahvat ehdokkaat USA:n presidentiksi, vedonlyöjät uskovat. Kumpainenkin ehdokas saa marraskuisen presidentinvaalin voitolleen tällä hetkellä Unibetilta kertoimen 2,00.

Vielä muutama päivä sitten vedonlyöntikertoimet uskoivat vahvasti republikaanipuoluetta edustavan Trumpin uudelleenvalintaan. Maaliskuun alussa Trump oli presidenttikilvan selvä suosikki kertoimella 1,57, ja vielä 16. maaliskuuta hänen kertoimensa oli 1,85.

Nyt vedonlyöjien panokset ovat asettuneet kuitenkin vahvaa vaalikampanjaa tällä hetkellä tekevän demokraatti Joe Bidenin taaakse. Hänen presidenttikerroin pyöri vielä kuukausi sitten yli 40:llä alkavissa numeroissa, mutta sittemmin tärkeät esivaalivoitot sekä demokraattipuolueen sisäisten kilpakumppanien vetäytyminen kilvasta ovat pudottaneet Bidenin kertoimen Trumpin tasolle.

– Bidenin menestys demokraattipuolueen esivaaleissa selittää osittain tilannetta, mutta kyllä Trumpin kertoimen näin äkillinen ja nopea nousu johtuu pitkälti myös USA:n pahentuneesta koronaepidemiatilanteesta, Unibetin emoyhtiö Kindred Groupin Suomen johtaja Antti Tikka taustoittaa kertoimia.

– Selvästikin vedonlyöjät uskovat, että vahvan vastaehdokkaan sijaan juuri koronatilanteen huono hoitaminen voi syödä kansalaisten luottamuksen istuvaan presidenttiin, ja näin ollen estää Trumpin uudelleenvalinnan, Tikka jatkaa.

Unibetin kertoimien perusteella marraskuisesta presidenttikisasta tulee kahden kauppa. Vaikka demokraattien esivaalit ovat vasta puolessa välissä, on Bidenin puolueensisäisenä ykköshaastajana pidetyn Bernie Sandersin kerroin presidentiksi jo 34,00. Kertoimien valossa presidenttikilvan kolmossuosikki onkin yllättäen Hillary Clinton (28,00), joka ei ole ainakaan toistaiseksi edes ilmoittanut halukkuudestaan lähteä koko kisaan.

Puoluekertoimien perusteella vallan uskotaan vaihtuvan valkoisessa talossa, sillä demokraattien vaalivoitolle annettaan kerroin 1,90, republikaanien kertoimen ollessa 1,95. Mikäli uudeksi presidentiksi päätyisi jonkun muun puolueen asettama tai riippumattomana kisaava ehdokas, saisi Unibetilta panoksensa takaisin kertoimella 51,00.

 

Näin lunastat 100€ riskittömän vedon Unibetille:

1.) Avaa tili Unibetille TÄLTÄ SIVULTA
2.) Varmista, että olet valinnut tervetulotarjoukseksi: NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO!
3.) Suorita ensitalletuksesi
4.) Saat samantien tilillesi riskittömän vedon 100€ asti.