vakiovihjeet jalkapallo

Vakio 1 vihjeet 14.1.

Brittifutis palaa FA Cup -viikonlopun jälkeen normaaliin päiväjärjestykseen. Tarjolla on tällä kertaa haastava kuponki varmaideoiden suhteen. Maistuvia ohipelejä löytyy kyllä enemmän kuin tarpeeksi!

Varmaideat

3:1 Nottingham-Leicester (pelattu 35 % – todennäköisyysarvio 38 %)

Nottingham putosi FA Cupista Blackpoolin vieraana. Tähän tappioon ei kannata ylireagoida, sillä joukkue laittoi kehiin kakkosmiehistön. Tätä ennen Forest pelasi seitsemän matsia saldolla 4-2-1 häviten vain Man Unitedille vieraissa. Joukkue on paremmassa vireessä kuin kertaakaan tällä kaudella! Leicester on sen sijaan hävinnyt neljä viidestä edellisestä matsistaan ja kadottanut vuoden 2022 lopun hyvän vireen. Viikolla se jäi täysin Newcastlen jalkoihin Liigacupin ottelussa. Nottingham on tasaisessa matsissa pieni suosikki ja jäänyt alipelatuksi. Nostetaan paremmassa vireessä oleva kotijoukkue varmaksi.

7:1 Middlesbrough-Millwall (pelattu 52 % – todennäköisyysarvio 48 %)

Middlesbro on yksi Championshipin kovakuntoisimmista joukkueista. Se on pelannut yhdeksän edellistä matsia saldolla 7-1-1 ja noussut playoffs-viivan yläpuolelle. FA Cupista tuli lähtö Brightonia vastaan, mutta tämä oli odotettavissa. Millwall on myös hyvässä iskussa ja hävinnyt vain yhden kahdeksasta edellisestä liigamatsista saldolla 2-5-1. Millwall putosi niin ikään FA Cupista, ja on sarjassa tasapisteissä Boron kanssa. Me arvostamme kotijoukkueen pykälää vahvemmaksi ja näemme Boron lähes 50 prosentin suosikkina. Kotivoitto kelpaa varmaksi myös hieman ylipelattuna hyvien vaihtoehtojen puutteessa. Kupongille saa kyllä riittävästi valueta monien ohipelien kautta.

11:2 Luton-WBA (pelattu 35 % – todennäköisyysarvio 38 %)

West Bromwichin hurja pelivire sai jatkoa vuoden 2023 ensimmäisessä ottelussa, kun joukkue kaatoi Readingin 1-0. WBA on voittanut kahdeksan yhdeksästä edellisestä sarjaottelustaan. Rajusti alisuorittanut joukkue on noussut voittoputken myötä jo lähes playoffs-viivalle. Luton on myös erinomaisessa iskussa. Hatters kaatoi Huddersfieldin 1-2 edellisessä liigapelissä, mikä oli kolmas voitto putkeen. Luton taistelee tiukasti playoffs-paikoista vain piste WBA:n yläpuolella. Vastakkain on kaksi hyvässä iskussa olevaa joukkuetta, mutta WBA:n materiaali on kaksikosta selvästi laadukkaampi. Tasoero ja hurja pelivire tekevät vieraista pienen suosikin. Albion kelpaa aavistuksen alipelattuna varmaksi.

Ohipelit

2:X2 Wolves-West Ham (1 pelattu 40 % – todennäköisyysarvio 34 %)

Heikon kauden pelannut Wolves on piristynyt MM-tauon jälkeen uuden managerin johdolla. FA Cupissa joukkue venyi jopa komeaan 2-2 -tasapeliin Liverpoolin vieraana. Vierailija West Ham on osoittanut myös heräämisen merkkejä edellisissä matseissaan. FA Cupissa kaatui Brentford vieraissa 1-0, ja tätä ennen Hammers pelasi hyvän matsin Leedsin vieraana. West Ham on perustasoltaan selvästi Wolvesia vahvempi, mutta joukkueen peliesitykset ovat olleet tähän asti alle tason. Näinköhän Hammers olisi nyt heräämässä? Kyseessä on hyvin tasainen ja vähämaalinen ottelu, jossa Vakion pelaajat ovat antaneet kotijoukkueelle liikaa kannatusta. Ohitetaan ylimerkitty ykkönen ja hypätään West Hamin kelkkaan.

4:X2 Everton-Southampton (1 pelattu 54 % – todennäköisyysarvio 43 %)

Evertonin surkea vire jatkui FA Cupissa, jossa joukkue hävisi Man Unitedille vieraissa 1-3. Toffees on pelannut kahdeksan ottelua voitoitta umpisurkealla saldolla 0-2-6. Edellinen voitto on lokakuun lopulla Crystal Palacea vastaan. Southampton on ollut myös huono liigassa, mutta joukkue kaatoi viikolla Manchester Cityn Liigacupissa 2-0. FA Cupissa tuli myös komea voitto Crystal Palacesta vieraissa 2-1. Saints on saanut varmasti itseluottamusta näistä voitoista, eikä ole missään nimessä näin suuri altavastaaja mitä Vakion peliprosentit kertovat. Everton on vain hieman yli 40 prosentin suosikki tässä kahden heikon joukkueen kohtaamisessa. Ohitetaan selvästi ylipelattu ykkönen.

10:X2 Watford-Blackpool (1 pelattu 68 % – todennäköisyysarvio 54 %)

Watfordin heikko tuloskunto sai jatkoa FA Cupissa, jossa joukkue hävisi Readingin vieraana 0-2. Hornets on hävinnyt kolme neljästä edellisestä ottelustaan tehden vain yhden maalin. Tämä osuma syntyi onnekkaassa 0-1 -vierasvoitossa Norwichista. Blackpool murskasi Nottinghamin 4-1 FA Cupissa, mikä oli ensimmäinen voitto aikoihin. Seasiders on tahkonnut viime viikkoina paljon tasureita ja hävinnyt vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan. Watford on toki luokkaa parempi joukkue, mutta ei erityisen hyvässä iskussa. Ykkönen toteutuu hieman yli kerran kahdesta. Peliprosentit huitelevat lähes 70 pinnan tienoilla, joten tarjolla on erittäin maistuva ohitus.

Haluatko rahanarvoisia vinkkejä Vakion pelaamiseen? Lue lisää Pivekunkun Vakioveikkaus-sivulta!

Näitä vedonlyöntibonuksia Vakion pelaajat hyödyntävät nyt:

1
100% / 200€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
+ Paljon riskittömiä vetoja
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Kierrätä talletus yhden kerran min. 1.50 kertoimella, vetojen ratkettua bonus lisätään tilillesi
 • Maksimipanos 50€
 • Vain 1 veto per tapahtuma lasketaan kierrätykseen
 • Kierrätysaikaa 30pv
 • Kierrätys singleillä kerroin min. 2.0, yhdistelmillä min 1.50 per valinta
2
100% / 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
+ Joka viikonloppu uusi vetobonus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Valitse bonus talletusta tehdessäsi
 • Maksimipanos bonuksella on talletuksesi määrä
 • Vedot vain jalkapallosta, koripallosta, jääkiekosta ja lentopallosta lasketaan kierrätykseen
 • Kierrätysaikaa 30pv
3
Ilmaisveto 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
+ Viikottainen 1500€ vedonlyöntiturnaus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Talleta 10-100€, niin niin saat vastaavan summan ilmaisvetona kun olet kierrättänyt talletuksen 5 kertaa
 • Talletuksen kierrätys: Minimikerroin singlekohteissa 1.5, järjestelmissä 1.7
 • Kierrätyksen jälkeen saat kierrätysvapaan ilmaisvedon
 • Talletuksen kierrättämiseen aikaa 14 päivää
4
100% / 500€
Kierrätys: 10x
Minimikerroin: 1.40
+ Lisäksi jopa 100€ ilmaisveto kun olet tehnyt kolme vetoa
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Aktivoi bonus kun olet tallettanut vähintään 20€
 • Bonusta kierrättää vedot, missä on vähintään kaksi kohdetta, ja kummankin kerroin väh. 1.4
 • Pesäpallo-, tennis-, Handicap- tai Draw no Bet -vetoja ei lasketa kierrätysvaatimuksiin
 • Kierrätysaikaa 30pv
5
100% / 150€
Kierrätys: 6x
Minimikerroin: 2.0
+ Ilmaisveto viikon matsiin ja 5% cashback
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Minimikerroin 2.00
 • Max panos 35€
 • Kierrätysaikaa 30 pv
6
Ilmaisveto 25€
Kierrätys: Ei ole
Minimikerroin: Ei ole
+ Tee viisi järjestelmävetoa, saat viikottain ilmaisvedon
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee vähintään 25€ ensiveto minimissään 1.8 kertoimiseen kohteeseen
 • Saat kierrätysvapaan 25€ ilmaisvedon
 • Ilmaisveto on voimassa 7 päivää