vakiovihjeet jalkapallo

Vakio 1 vihjeet 7.1.

Vuoden ensimmäinen lauantaivakio sisältää perinteiseen tapaan FA Cupin otteluita. Vakioveikkaajien on spekuloitava etenkin Valioliigajoukkueiden motivaatiota ja kokoonpanoja kiireisen otteluohjelman keskellä. Peliprosenteissa on tällä kertaa selvästi normaalia enemmän vääristymiä!

Varmaideat

1:1 Liverpool-Wolves (pelattu 77 % – todennäköisyysarvio 72 %)

Vuoden ensimmäinen Valioliigaottelu toi Liverpoolille 1-3 tappion Brentfordin vieraana. Joukkueen puolustus oli pahasti ulapalla, ja kärjessä Darwin Nunes hukkasi tuttuun tapaansa tilanteita. Vierailija Wolves on sen sijaan piristynyt MM-tauon jälkeen. Syynä on uusi manageri, joka on tuonut buustia joukkueen otteisiin. Tällä kertaa betsaamme kuitenkin susia vastaan ja nostamme Liverpoolin varmaksi myös ylipelattuna. Pool on hallitseva FA Cupin mestari, ja surkeasti sujunut Valioliigan kausi tuo motivaatiota cupiin. Wolvesin on laitettava panostukset sarjapaikan säilyttämiseen, minkä lisäksi se on neljän joukossa myös Liigacupissa. FA Cup jäänee Wolvesin suhteen matalalle motivaatiolle.

4:2 Middlesbro-Brighton (pelattu 39 % – todennäköisyysarvio 55 %)

Middlesbro on tällä hetkellä loistavassa iskussa. Takana on yhdeksän liigamatsia saldolla 7-1-1, ja ainoa tappio tässä runissa on kärkijoukkue Burnleyn vieraana. Maanantaina kaatui Birmingham vieraissa maalein 3-1. Brighton palautui nopeasti rumasta kotitappiosta Arsenalille ja murskasi Evertonin 4-1 vieraskentällä viikkopelissä. Brighton on tällä kaudella tosi laadukas keskikastin joukkue, jolla ei ole pelkoa putoamisesta. Se voi huoletta hakea menestystä myös cupin puolelta, ja penkillä on myös kelpo rotaatiopelaajia. Boron katseet ovat varmasti enemmän Championshipin playoffs-paikoilla. Brighton on selvä suosikki ja jäänyt törkeästi alimerkityksi. Vierasvoitto on loistava varma.

6:2 Blackpool-Nottingham (pelattu 52 % – todennäköisyysarvio 56 %)

Blackpoolin heikko vire sai jatkoa vuoden avausmatsissa. Joukkue jäi 1-1 -tasapeliin Sunderlandin isäntänä, mikä oli jo yhdeksäs voitoton liigapeli peräkkäin. Blackpoolilla on vielä iso työ sarjapaikan säilyttämisessä. Nottingham nappasi puolestaan huipputärkeän vierasvoiton Southamptonista viikkokierroksella. Tätä ennen joukkue puristi pisteen myös Chelsealta. Nottingham on selvästi alkukautta parempi joukkue, ja sen penkillä on pitkä lista nälkäisiä pelaajia, joita voidaan heittää avaukseen cup-matsiin. Näemme Nottinghamin selvästi yli 50 prosentin suosikkina ja todennäköisesti myös motivoituneempana otteluun. Blackpool voi hyvinkin säästellä avainmiehiään tärkeisiin putoamiskamppailuihin liigassa. Hieman alipelattu vierasvoitto kelpaa varmaksi.

7:2 Hull-Fulham (pelattu 47 % – todennäköisyysarvio 58 %)

Hull jatkoi viikolla hyvää virettään kaatamalla Wiganin vieraissa peräti 4-1. Se oli toinen voitto putkeen ja viides tappioton ottelu. Fulham otti puolestaan kolmannen peräkkäisen voiton Valioliigassa kaatamalla Leicesterin vieraissa 1-0. Kroatian tähtihyökkääjä Mitrovic osui jälleen. Fulhamin asema sarjan keskivaiheilla on vakaa, joten joukkue voi hyvin hakea myös cup-menestystä. Liigacup ei ole myöskään Fulhamille rasitteena. Uskomme vieraiden lähtevän matsiin hyvällä kokoonpanolla. Fulhamin voitto toteutuu lähes kuusi kertaa kymmenestä, ja se on jäänyt pahasti alipelatuksi. Tarjolla on erittäin maistuva ja osuva varma.

Ohipelit

8:X2 Millwall-Sheffield United (1 pelattu 45 % – todennäköisyysarvio 33 %)

Millwall kaatoi vuoden ensimmäisessä ottelussaan Rotherhamin vakuuttavasti 3-0. Se oli neljäs tappioton matsi ja kolmas nollapeli putkeen. Sheffield United jäi puolestaan yllättävään 1-1 -tasapeliin QPR:n vieraana. Tätä ennen Blades ehti voittaa viisi matsia peräkk’in. Vakion pelaajilla on jostain syystä voimasuhteet hakusessa tässä ottelussa. Sheffield Unitedin pitäisi olla vierassuosikki, joten peliprosentit ovat lähes väärin päin. X2 on todella usein osuva ja hyvä peli-idea. Molemmat joukkueet kamppailevat sarjanoususta Championshipin puolella, joten lepuutukset lienevät yhtä todennäköisiä.

9:X2 Luton-Wigan (1 pelattu 66 % – todennäköisyysarvio 54 %)

Lutonin vuosi käynnistyi 2-1 -vierasvoitolla Huddersfieldista. Kyseessä oli kolmas voitto putkeen, ja Hatters on noussut hyvän vireen myötä jo jaetulle viidennelle sijalle. Wigan hävisi puolestaan tärkeän matsin Hullin isäntänä 1-4. Kyseessä oli neljäs tappio putkeen. Latics on tällä hetkellä ansaitusti sarjajumbona. Championship on kuitenkin niin tasainen sarja, ettei Luton ole matsissa kuin hieman yli 50 prosentin suosikki. FA Cup tarjoaa Wiganille hyvän sauman saada itseluottamusta lisää ja tuoda valoa synkkään kauteen. Uskomme vieraiden olevan motivoituneempia otteluun. Ohipeli pahasti ylimerkitystä kotivoitosta on hyvä idea.

Haluatko rahanarvoisia vinkkejä Vakion pelaamiseen? Lue lisää Pivekunkun Vakioveikkaus-sivulta!

Näitä vedonlyöntibonuksia käyttäjät hyödyntävät nyt

1
100% / 200€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
+ Paljon riskittömiä vetoja
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Kierrätä talletus yhden kerran min. 1.50 kertoimella, vetojen ratkettua bonus lisätään tilillesi
 • Maksimipanos 50€
 • Vain 1 veto per tapahtuma lasketaan kierrätykseen
 • Kierrätysaikaa 30pv
 • Kierrätys singleillä kerroin min. 2.0, yhdistelmillä min 1.50 per valinta
2
100% / 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
+ Joka viikonloppu uusi vetobonus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Valitse bonus talletusta tehdessäsi
 • Maksimipanos bonuksella on talletuksesi määrä
 • Vedot vain jalkapallosta, koripallosta, jääkiekosta ja lentopallosta lasketaan kierrätykseen
 • Kierrätysaikaa 30pv
3
Ilmaisveto 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
+ Viikottainen 1500€ vedonlyöntiturnaus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Talleta 10-100€, niin niin saat vastaavan summan ilmaisvetona kun olet kierrättänyt talletuksen 5 kertaa
 • Talletuksen kierrätys: Minimikerroin singlekohteissa 1.5, järjestelmissä 1.7
 • Kierrätyksen jälkeen saat kierrätysvapaan ilmaisvedon
 • Talletuksen kierrättämiseen aikaa 14 päivää
4
100% / 500€
Kierrätys: 10x
Minimikerroin: 1.40
+ Lisäksi jopa 100€ ilmaisveto kun olet tehnyt kolme vetoa
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Aktivoi bonus kun olet tallettanut vähintään 20€
 • Bonusta kierrättää vedot, missä on vähintään kaksi kohdetta, ja kummankin kerroin väh. 1.4
 • Pesäpallo-, tennis-, Handicap- tai Draw no Bet -vetoja ei lasketa kierrätysvaatimuksiin
 • Kierrätysaikaa 30pv
5
100% / 150€
Kierrätys: 6x
Minimikerroin: 2.0
+ Ilmaisveto viikon matsiin ja 5% cashback
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Minimikerroin 2.00
 • Max panos 35€
 • Kierrätysaikaa 30 pv
6
Ilmaisveto 25€
Kierrätys: Ei ole
Minimikerroin: Ei ole
+ Tee viisi järjestelmävetoa, saat viikottain ilmaisvedon
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee vähintään 25€ ensiveto minimissään 1.8 kertoimiseen kohteeseen
 • Saat kierrätysvapaan 25€ ilmaisvedon
 • Ilmaisveto on voimassa 7 päivää