vakiovihjeet futis

Vakiovinkit lauantaille 30.3.2024

Lauantaivakiossa on tällä viikolla normaalista poikkeava kuponki. Pääsiäisviikonlopun vuoksi Championshipin  matsit pelataan jo perjantaina, joten puolet pelikohteista koostuvat Serie A:n, La Ligan ja Bundesliigan otteluilla. Tarjolla on silti varsin maistuva kuponki. Sen pohjaksi löytyy kolme jättisuosikkia, ja valueta on saatavilla useista hyvistä ohipeleistä.

Pivekunkku tarjoaa tuttuun tapaan peli-ideat, joiden pohjalta voit muodostaa oman rivisi.

Varmaideat

Harkitse myös Bournemouthia varmaksi kohteessa seitsemän.

3:1 Tottenham-Luton (pelattu 78 %, todennäköisyysarvio 73 %)

Tottenham hakee lauantaina paluuta voittojen tielle. Spurs hävisi ennen maaottelutaukoa Fulhamin vieraana tylysti 0–3. Joukkue on tästä huolimatta varsin hyvässä iskussa ja saanut kevään aikana useita avainpelaajia pois lasaretista. Luton kärsi sen sijaan kirvelevän vierastappion Bournemouthille 3–4. Joukkue johti ottelua tauolla 3–0, mutta romahti täysin toisella jaksolla. Luton on ollut kiistatta positiivinen yllätys etenkin hyökkäyssuuntaan. Sen puolustus on kuitenkin sarjan heikoimpia, ja nyt Hatters on kovan paikan edessä Tottenhamin hyökkäyskalustoa vastaan. On vaikea nähdä Tottenhamin kompuroivan tällaisessa ottelussa. Vaikka ykkönen on hieman ylipelattu, se kelpaa hyvin varmaksi etenkin pienillä kupongeilla.

4:1 Chelsea-Burnley (pelattu 74 %, todennäköisyysarvio 71 %)

Chelsean kausi on ollut täynnä pettymyksiä, mutta joukkue voi yhä puristaa kauden lopussa itsensä europaikoille. Chelsea on myös mukana FA Cupin välierissä. Valioliigassa lontoolaiset kaatoivat Newcastlen 3–2 erinomaisella esityksellä ennen taukoa. Burnley otti yllätysvoiton Brentfordista edellisellä kierroksella. Clarets sai kuitenkin valtavasti apua vastustajan punaisesta kortista, joka tuli jo ottelun alussa. Burnley oli tästä huolimatta lähellä hukata voiton. Tasoero on tässä todella selvä Chelsean suuntaan. Joukkue vaikuttaa löytäneen kauden edetessä paremman rutiinitason, ja mikä tahansa muu kuin selvä kotivoitto olisi iso yllätys. Chelseaa ei kannata varmistella näillä peliprosenteilla.

12:1 Barcelona-Las Palmas (pelattu 81 %, todennäköisyysarvio 77 %)

Kolmas jättisuosikki löytyy kohteesta 12, jossa La Ligan mestaruutta jahtaava Barcelona saa kotona vastaansa Las Palmasin. Se on toki sanottava, että Las Palmas on ollut positiivinen yllätys tällä kaudella. Kanariansaarilla pelaava joukkue on saanut kauden edetessä yllättävän paljon pisteitä myös vieraissa. Nyt edessä on kuitenkin tekemätön paikka. FC Barcelonalla oli omat ongelmansa vuoden vaihteessa, mutta joukkue on ollut todella vahva tammikuun lopulta lähtien. Edellisen kymmenen ottelun saldo on 7–3–0. Barca eteni ongelmitta jatkoon myös Mestarien liigassa. Lähes kahdeksan kertaa kymmenestä voittavaa suursuosikkia ei kannata varmistella. Riville saadaan arvoa muista kohteista.

1
Ilmaisveto 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
🏆 Viikottainen 1500€ vedonlyöntiturnaus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
  • Talleta 10-100€, niin niin saat vastaavan summan ilmaisvetona kun olet kierrättänyt talletuksen 5 kertaa
  • Talletuksen kierrätys: Minimikerroin singlekohteissa 1.5, järjestelmissä 1.7
  • Kierrätyksen jälkeen saat kierrätysvapaan ilmaisvedon
  • Talletuksen kierrättämiseen aikaa 14 päivää

Ohipelit

Harkitse myös Milanin ohitusta kohteessa yhdeksän.

2:X2 Aston Villa-Wolves (kotivoitto pelattu 63 %, todennäköisyysarvio 54 %)

Kotijoukkue Aston Villa on ollut kiistatta kauden positiivisia yllättäjiä. Villa kamppaili pitkään jopa liigan paalupaikasta, mutta joukkue on alkanut kompuroimaan myös kotikentällään joulun jälkeen. Villa on hävinnyt kolme neljästä edellisestä kotimatsistaan muille kärkipään joukkueille. Wolvesin trendi on päinvastainen. Joukkue oli surkea alkukaudella, mutta sudet ovat pelanneet jo monta kuukautta top 10 -nippujen tahtiin. Wolvesin vierassaldo 5–2–7 on myös vähintään kelvollinen, eli se kykenee yllätyksiin myös reissupeleissä. Mielestämme Villa ei kuulu enää sarjan eliittiin. Se on kyllä vahva joukkue, mutta ei enempää kuin luokkaa Wolvesia parempi. Ohitetaan selvästi ylimerkitty ykkönen ja haetaan riville arvoa tästä kohteesta.

10:1X Almeria-Osasuna (vierasvoitto pelattu 45 %, todennäköisyysarvio 33 %)

Sarjan jumbosijalla oleva Almeria kuuluu kauden suuriin pettymyksiin. Putoaminen näyttää lähes varmalta, mutta joukkue taistelee varmasti viimeiseen matsiin. Tästä on osoituksena kauden ensimmäinen voitto ennen maaottelutaukoa Las Palmasin kotiluolasta. Almeria on hävinnyt vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan. Osasunan kausi on ollut sen sijaan iso menestys verrattuna sen pelivoimaan. Osasuna on turvallisesti keskikastissa, eikä putoamisesta ole tällä kaudella pelkoa. Vakion pelaajia hämää tässä joukkueiden sijoitus sarjataulukossa. Todellinen tasoero on hyvin pieni, ja Almerialle voi kenties antaa myös motivaatioetua ja buustia edellisen kierroksen voitosta. Almeria on mielestämme marginaalinen kotisuosikki, joten 45 % pelattu vierasvoitto on syytä ohittaa.

11:X2 Valencia-Mallorca (kotivoitto pelattu 63 %, todennäköisyysarvio 49 %)

Kolmas ohipeli otetaan Valenciasta, joka on saanut Vakion pelaajilta törkeän suuren pelikannatuksen. Ehkä moni brittifutista pääasiassa seuraava on vetänyt ykköstä vanhoilla meriiteillä? Valencia ei ole missään nimessä saman tasoinen joukkue kuin parhaina vuosinaan. Kyseessä on kahden keskikastiin kuuluvan joukkueen vääntö, jossa kotivoittoon päädytään noin kerran kahdesta. Myös betsimarkkina on samoilla linjoilla tarjoten Valencialle noin 2,10 tasoisia kertoimia. Tarjolla on todella maistuva ohipelin paikka, ja käytännössä pakko-ohitus, sillä kupongille jää muuten liikaa ylipelattuja suosikkeja.

Miten pärjäsimme viime viikolla?

Pivekunkussa ei tehty vihjettä Vakioon viime viikolla maaottelutauon vuoksi. Edelliset tipsit tehtiin kahden viikon takaiselle kierrokselle. Kyseinen kierros meni niin sanotusti vihkoon etenkin varmojen pettäessä.

Manchester City voitti kyllä Newcastlen, mutta Brentfordin ottelu meni pilalle joukkueen saatua nopean punaisen kortin. Kolmas varma Huddersfield jäi niin ikään tasapeliin punaisen kortin vuoksi. Ohipeleistä osuivat Sunderlandin ja Lutonin ohitukset, mutta WBA oli liian vahva Bristolin isäntänä.

Olemme saaneet useina viikkoina 4/6 tai 5/6 tipseistä kiinni. Jos nappaat parhaat vedonlyöntibonukset Pivekunkusta ja betsailet näitä tipsejä myös vedonlyönnin puolelle, voit netota ylimääräistä Vakion lisäksi!