vakiovihjeet futis

Vakiovinkit lauantaille 4.5.2024

Lauantain Vakiossa on tarjolla tällä kertaa poikkeuksellinen kuponki. Rivi koostuu sillisalaatista Euroopan futissarjojen otteluita, ja mukaan on mahtunut myös kaksi ottelua Veikkausliigasta. Tarjolla on maistuvia vääristymiä ja peli-ideoita otteluista, joissa motivaatiolla on iso merkitys. Muista katsoa sarjatilanteita tarkasti, sillä Euroopan sarjoissa pelataan nyt viimeisiä kierroksia.

Varmaideat

Myös päätöskohteen Rennes on loistava varmaidea, sillä vierasvoitto on jäänyt rajusti alipelatuksi.

3:1 Manchester City-Wolves (pelattu 81 %, todennäköisyysarvio 80 %)

Ensimmäinen varmaidea on Manchester City, joka vaikuttaa tällä hetkellä pysäyttämättömältä. Ainakin kotimaan sarjoissa. City ei ole hävinnyt yhtään ottelua Englannissa sitten joulukuun 6. päivän, ja 10 edellistä cup- ja sarjaottelua on pelattu saldolla 8–2–0. Ilman motivaatiota pelaavasta Wolvesista tuskin on Cityn pysäyttäjäksi. Sudet saivat viime viikolla sentään pitkän voitottoman putkensa poikki, mutta tämäkin voitto tuli vaivoin kotikentällä Lutonia vastaan. Kahdeksan kertaa kymmenestä matsin voittavaa Cityä on aivan turha varmistella. Joukkueella ei ole varaa pistemenetyksiin mestaruustaistelussa, koska Arsenalin maaliero on sen verran parempi.

4:2 Sheffield United-Nottingham (pelattu 44 %, todennäköisyysarvio 58 %)

Jatketaan varmojen poimimista motivoituneista joukkueista. Vierailija Nottingham on tällä hetkellä heikossa hapessa, mutta nyt Forestilla on loistava sauma napata elintärkeät kolme pistettä. Kotijoukkue Sheffield Unitedilla ei nimittäin ole pelattavaa edes teoriassa. Blades kärsi viikko sitten ruman 1–5-tappion Newcastlelle, mikä sinetöi joukkueen putoamisen. Nottinghamilla on sen sijaan motivaatio kunnossa. Joukkue on vain pisteen putoamisviivan yläpuolella ja tarvitsee kipeästi voittoja. Nyt siihen on tarjolla loistava tilaisuus. Jäljellä on tämän jälkeen vaikea kotipeli Chelseaa vastaan ja vierasottelu päätöskierroksella supermotivoitunutta Burnleytä vastaan. Tämä on loppukauden paras sauma pisteisiin. Otetaan reilusti alipelattu Nottingham maistuvaksi varmaksi.

9:1 Real Madrid-Cadiz (pelattu 80 %, todennäköisyysarvio 84 %)

Tämän viikon kupongilla on tarjolla Cityn lisäksi myös toinen jättisuosikki, emmekä jätä tilausuutta käyttämättä. Real Madrid johtaa sarjaa 11 pisteen erolla, kun jäljellä on enää viisi ottelua. Tämä tarkoittaa sitä, että madridilaiset voivat sinetöidä mestaruutensa voitolla Cadizia vastaan. Joukkue on esiintynyt viime viikkoina vahvasti ja kaatanut neljän kierroksen sisään La Ligassa FC Barcelonan, Real Sociedadin ja Atletico Madridin. Cadiz on kyllä motivoitunut joukkue ja tarvitsee pisteitä, mutta kyseessä on onneton nippu ja yksi sarjan heikoimmista vierailijoista. Real Madridilla ei ole normaalisuorituksella mitään vaikeuksia ottaa voittoa tästä ottelusta.

1
100% / 200€
Kierrätys: 6x (B)
Minimikerroin: 1.6
🏆 Vuoden paras vedonlyöntisivusto
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Minimitalletus bonukseen 10€
 • 200€ talletuksella saat täyden 200€ lisärahan.
 • Kierrätysaikaa 30 päivää
 • Bonuksella ei ole muita kierrätysvaatimuksia (Kaikki lajit ja panokset sallittu)
2
Ilmaisveto 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
🏆 Viikottainen 1500€ vedonlyöntiturnaus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Talleta 10-100€, niin niin saat vastaavan summan ilmaisvetona kun olet kierrättänyt talletuksen 5 kertaa
 • Talletuksen kierrätys: Minimikerroin singlekohteissa 1.5, järjestelmissä 1.7
 • Kierrätyksen jälkeen saat kierrätysvapaan ilmaisvedon
 • Talletuksen kierrättämiseen aikaa 14 päivää
3
Ilmaisveto 20€
Kierrätys: Ei kierrätystä
Minimikerroin: 1.5
⭐ Hyvä vedonlyöntialusta
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee vähintään 20€ talletus
 • Ilmaisveto annetaan tilillesi heti talletuksen jälkeen
 • Ilmaisvedoissa ei ole kierrätysvaatimuksia, mutta se pitää lyödä min. 1.5 kertoimeen
 • Ilmaisveto on voimassa 3 päivää

Ohipeli-ideat

Harkitse myös SJK:n ohitusta kohteessa kaksi.

8:1X Sassuolo-Inter (vierasvoitto pelattu 65 %, todennäköisyysarvio 52 %)

Kohteessa kahdeksan teemme rohkean ohituksen voittoputkessa seilaavasta Interistä. Otamme tässä kantaa motivaatioon, joka voi heilahtaa hyvin vahvasti Sassuolon suuntaan. Inter on nimittäin varmistanut Serie A -voittonsa viime viikkoina, joten joukkueella ei ole pelattavaa kauden päätöskierroksilla. Sassuolo tarvitsee sen sijaan pisteitä ja kipeästi. Joukkue on viisi pistettä keväällä piristyneen Verona & Empoli & Frosinone-trion perässä, kun kaudesta on pelaamatta vain neljä kierrosta. Ohjelma ei ole Inter-matsin jälkeen vaikea, joten Sassuololla on vielä kaikki mahdollisuudet pelastaa sarjapaikka. Se vaatii kuitenkin pisteitä lauantain ottelusta. Inter on potentiaalisen motivaatiohaitankin myötä toki selvä suosikki. Mielestämme vierasvoitto toteutuu vain hieman yli kerran kahdesta, mutta peliprosentit ovat 65 % tasolla. Haetaan riville arvoa ohittamalla Inter. Toivotaan Sassuolon heräävän taisteluun sarjapaikastaan!

11:1X Mallorca-Atletico Madrid (vierasvoitto pelattu 56 %, todennäköisyysarvio 42 %)

Toinen ohipeli poimitaan Espanjan liigasta, jossa Atletico Madridin pelikannatus on noussut aivan liian korkeaksi. Tässäkin matsissa laitamme merkit motivoituneen joukkueen puolesta. Mallorca voi sinetöidä voitolla jo sarjapaikkansa ennen päätöskierroksia. Se on pelannut saarellaan vahvan kauden; vain Real Madrid ja Valencia ovat päästäneet kotiotteluissaan vähemmän maaleja kuin Mallorca. Vierailija Atletico Madridin motivaatio on myös valitettavasti kunnossa. Tico taistelee Mestarien liigan paikasta, ja joukkueen tilanne näyttää nyt hyvältä. Athletic Bilbaon sulaminen on antanut Atleticolle kuuden pisteen kaulan kolme maalia paremmalla maalierolla. Todennäköisesti Atletico pitää paikkansa neljän joukossa, vaikka voittoa ei Mallorcasta tulisikaan. Atletico on ottelussa huomattavasti pienempi suosikki kuin peliprosentit antavat ymmärtää.

12:1X FC Köln-Freiburg (vierasvoitto pelattu 42 %, todennäköisyysarvio 33 %)

Kolmas ohitus poimitaan Bundesliigasta, jossa Vakion pelaajilta on joukkueiden välinen tasoero hieman hukassa. Olemme vedonvälittäjien kanssa samaa mieltä siitä, että FC Kölnin kuuluisi olla ottelussa suosikki. Vakion peliprosentit ovat siis väärin päin. FC Kölnin tilanne on vaikea sarjan pohjilla, mutta sillä on yhä saumat päästä ainakin karsijan paikalle suotuisan otteluohjelman vuoksi. Köln vältti myös tappion viikko sitten Mainzin vieraana, mikä pitää joukkueen mahdollisuudet 16. sijaan vielä hengissä. Freiburg ei ole tällä hetkellä erikoisessa vireessä. Joukkue on voittanut neljän kierroksen aikana vain sarjajumbo Darmstadin niukasti 1–0. Freiburgilla on vielä motivaatiota pelata europaikoista, mutta kausi on kokonaisuutena floppi verrattuna vuoden takaisiin esityksiin. Hyödynnetään Vakion vääristymä ja ohitetaan selvästi ylimerkitty Freiburg.