Veikkausvihjeet muilta pelaajilta

Sivustomme tarjoaa veikkausvihjeitä kaikkiin lajeihin päivittäin. Käyttäjämmä etsivät viikon kuumimpia ylikertoimia ja sinun on helppo vain napsia niitä vetokuponkiisi. Voit itse valita että kenen pelivihjeet on mieleesi, mutta kannattaa pitää silmällä käyttäjän palautusprosenttia, koska se kertoo pelivihjeitten palautuksen pitkässä juoksussa. Kaikki veikkausvihjeet löydät Pitkävetovihjeet -valikon alta. Sieltä voit valita kategoriat, minkä lajin vedonlyöntivihjeitä haluat nähdä. Kun pelaat käyttäjiemme vihjeitä, tuoton maksimointiin kannattaa hyödyntää listaamamme vedonlyöntibonukset.

Veikkausvihjeiden analysointi

Meidän sivustollemme tulee jopa satoja vetovihjeitä päivittäin, joten miten löydät sieltä ne oikeat? Se on yllättävän helppoa. Käyttäjän veikkausvihjeessä on punainen tai vihreä maalitaulun kuva. Vihreä tarkoittaa että käyttäjä on vihjannut voitollisesti ja punainen tarkoittaa että vihjaajalla on pientä parannettavaa valinnoissa. Etsi siis käyttäjiä eri lajeista. On oleellista etsiä joka lajista lempivihjaaja. Joku on parempi julkaisemaan pelivihjeitä vain tiettyyn lajiin.

Vedonlyönti on pienten marginaalien laji, minkä avain on kärsivällisyys. Meillä on vihjaajia joiden pelivihjeillä on pystynyt tekemään tuhansien eurojen voittoja vain pienellä alkukassalla. Muista kumminkin että pelipäätöksen teet sinä itse. Maailman paraskaan vedonlyöjä ei saa kaikkia kohteita oikein.

Vihjaajiemme uusimpia veikkausvihjeitä

 

Tapahtuma
Valinta
Kerroin
Vihjaaja
Southampton - Everton
 25.10.2020 16:00 | Jalkapallo | Valioliiga
Valinta: Alle 2.5 maalia
Kerroin: 2.10
Tiikeri
106.23%

VPS - Gnistan
 25.10.2020 16:00 | Jalkapallo
Valinta: Yli 2.5 maalia
Kerroin: 1.60
Tiikeri
106.23%

FF Jaro - KTP
 24.10.2020 17:00 | Jalkapallo | Suomifutis
Valinta: Alle 3.5 maalia
Kerroin: 1.65
Tiikeri
106.23%

Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje
 25.10.2020 00:30 | Kamppailulajit | MMA
Valinta: Justin Gaethje
Kerroin: 4.05
Tiikeri
106.23%

AC Kajaani - SJK Akatemia
 24.10.2020 14:00 | Jalkapallo | Suomifutis
Valinta: AC Kajaani -1.5
Kerroin: 2.00
Tiikeri
106.23%

 

Mihin veikkausvihjeet kannattaa pelata?

Valitse vastustajasi huolella ja olet vahvoilla! Kuka sitten on vastustajasi? No tietenkin vedonlyöntitoimisto! Vastustajana Veikkaus OY on yksi huonoimmista valinnoista 88–92,5% palautuksen ansiosta. Toki Veikkauksellakin on tarjolla maailman parhaimpia kertoimia, joten ei kannata lopettaa Veikkaukselle pelaamista kokonaan, se kannattaa pitää yhtenä toimistona muiden joukossa, mistä valita isoin kerroin. Veikkausvihjeiden yhteydessä sanotaan mihin toimistoon kyseinen kohde on pelaattu ja yleensä kerroin on siellä suurin. Olemme listanneet kaikki parhaimmat vedonlyöntitoimistot selkeästi ja mukaan saat aina myös talletusbonuksen.

Luotettavuus / Tunnettavuus

Oletko varma, että rahasi on turvassa? Toisin sanoen valitse vedonlyöntitoimisto, joka on ollut pystyssä jo pitemmän aikaan. Etsi mahdollista lisätietoa netistä ja kysele muilta vedonlyöjiltä. Täydellistä vedonlyöntitoimistoa ei ole, vaan kaikilla on pieniä ongelmia esim. maksujen kanssa, mutta tärkeintä on ottaa selvää, että vedonlyöntitoimistoon on helppo saada yhteys. Kaikilla tämän sivuston mainitsemilla vedonlyöntitoimistoilla on luotettava ja nopea online-tuki joten ongelmat selviävät nopeasti. Meidän yhteistyökumppanimme ovat maailman suurimpia vedonvälittäjiä ja ne on todettu luotettavaksi kaikilta tahoilta!

Säännöt

Lue säännöt tarkkaan läpi pelimuodosta mitä lyöt. Joillain vedonlyöntitoimistoilla on tapana ottaa pieniä siivuja voitoista, jonkin sääntö pykälän mukaan. Muista kysellä vedonlyöntitoimistolta, jos et ole varma jostain säännöstä. Yhteistyökumppaneillamme on rehelliset säännöt, ja palauttavat panoksensa kun siihen on tarvetta!

Verot

Muista että jos et pelaa EU:n sisällä, niin voitoistasi menee veroa. Kun pelaat EU:n sisällä, niin voitot ovat verottomia, mitä tahansa verottaja sitten väittääkin. Sinun ei tarvitse maksaa veroja missään nimessä EU:n uhkapelisääntöjen mukaan. Kaikki yhteistyökumppanimme toimivat EU:n sisällä, joten olet turvassa verottajalta.

Kohteiden määrä

Jollain toimistoilla (varsinkin paikallisilla, ööh.. Veikkaus ?) on tapana tarjota vain isojen liigojen kohteita, eikä vaivaudu antamaan kertoimia pienemmistä sarjoista kuten Englannin 2. ja 3. divareista jne. Yleensä pienemmissä sarjoissa on helpompi tehdä tiliä, kun vedonlyöntitoimistotkaan eivät tiedä sarjasta välttämättä niin paljoa. Pikku sarjojen kertoimilla on isojakin eroja toimistojen välillä, joten muistathan valita aina isoimman kertoimen. Tuttuun tapaan meidän yhteistyökumppanimme tarjoavat kohteita laidasta laitaan ja pelattava kerroin varmasti löytyy!

Kerroin!

Sitähän me kaikki haluamme? Meidän sivuillamme listatut toimistot ovat kertoimien huippukastia, kaikilla on keskimääräisesti paremmat kertoimet kun esim. Veikkauksella. Järkevintä on kumminkin tehdä tili moneen eri toimistoon ja hakea paras kerroin toimistojen kesken. Tämä tietenkin vie hiukan enemmän aikaa, mutta jos kunnon voittoja haet, niin se on suotavaa. Pääset hyvin liikkeelle tekemällä tilin kaikkien meidän listaamiemme parhaiden toimistojen sivustoille. Mukaan saat myös talletusbonuksen mikä nostaa palautusprosenttia mukavasti!