vinicius junior tiedot

Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior on 22-vuotias brasilialainen laitahyökkääjä, joka edustaa Espanjan liigassa pelaavaa Real Madridia. Pelityyliltään Vinicius on räjähtävän nopea ja brasilialaiseen tyyliin erittäin viihdyttävää seurattavaa kentällä. Real Madridiin saavuttuaan Vinicius oli kovan arvostelun kohteena, kun varsinkin maalinteko tuotti laitahyökkääjälle runsaasti ongelmia. Viime vuosina Vinicius on kuitenkin kehittynyt pelaajana valtavasti ja on tällä hetkellä yksi tehokkaimpia laitahyökkääjiä maailmassa.

Perustiedot

 • Ikä: 22-vuotias
 • Pituus: 176cm
 • Kansalaisuus: Brasilia
 • Nykyinen joukkue: Real Madrid
 • Pelipaikka: Laitahyökkääjä
 • Pelinumero: #20
 • Palkka: Noin 20 miljoonaa kaudessa
 • Siirtosumma: 45 miljoonaa
 • Markkina-arvo: 120 miljoonaa
 • Isä: Vinicius Jose Paixao de Oliveira
 • Äiti: Tatiana Vinicius
 • Tyttöystävä tai vaimo: Maria Júlia Mazalli
 • Lapset: Ei ole

Missä joukkueissa Vinicius Junior on pelannut?

Vinicius Junior aloitti ammattilaisuransa Brasiliassa 2017 maaliskuussa Flamengon riveissä, kun vain 16-vuotiaana debytoi Atletico Mineiroa vastaan tultuaan vaihdosta kentälle reiluksi kymmeneksi minuutiksi. Vain reilua viikkoa myöhemmin espanjalainen jättiseura Real Madrid ilmoitti tehneensä sopimuksen laiturin kanssa, joka astuisi voimaan pelaajan täytettyä 18 seuraavan vuoden heinäkuussa. Ilmoitettu siirtosumma oli noin 45 miljoonaa euroa ja on tähän päivään mennessä toisiksi kallein Brasilian liigan siirto. Kallein on Neymarin siirto Barcelonaan. Kaikkiaan Vinicius Junior ehti pelata 49 peliä Flamengon riveissä ja iski näissä 10 maalia sekä antoi neljä syöttöä.

Virallisesti Vinicius julkistettiin Real Madridin pelaajana 20.7.2018 ja debyytti tuli 29.9.2018 Atletico Madridia vastaan. Alkupäässä Real Madrid uraansa Vinicius sai kovaa kritiikkiä ratkaisevista päätöksistään ja vaati useamman kauden ennenkuin laituri on todella päässyt maalien makuun.

Vinicius Junior maajoukkueeessa

Vinicius Junior on edustanut Brasilian maajoukkuetta U15-U20 tasolla ja iski 29 pelissä 23 maalia. Ykkösmaajoukkueessa Vinicius on pelannut 16 peliä ja tehnyt näissä yhden maalin.

Loukkaantumiset

Vinicius Junior on pysynyt urallaan melko hyvin ehjänä lukuun ottamatta 18/19 kauden polvivammaa, joka piti brassin sivussa maaliskuun alulta aina toukokuun loppuun asti.

Palkinnot

Vinicius Junior on päässyt juhlistamaan useita mestaruuksia niin seurajoukkueessa kuin myös maajoukkueessa. Vinicius on voittanut U15 sekä U17 tasolla Etelä-Amerikan mestaruuskisat Brasilialle vuosina 2015 ja 2017. Ensimmäistä pokaalia Realin paidassa Vinicius nosti 18/19 kaudella, kun Real voitti seurajoukkueiden MM-kisat joulukuussa. 19/20 kaudella joukkue juhli Espanjan liigan ja Espanjan Super Cupin voittoa. Seuraavat pokaalit tulivat 21/22 kaudella, kun Real Madrid dominoi voittaen Espanjan liigan, Espanjan Super Cupin sekä Mestarien liigan. Mestarien liigan voitosta irtosi myös paikka 10.8.2022 järjestettyyn UEFA Super Cupiin, jossa Real Madrid kaatoi Helsingissä pelatussa finaalissa Eurooppa-liigan voittaneen Frankfurtin lukemin 2-0.

Henkilökohtaiset saavutukset

2017 U-17 Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa Vinicius Junior voitti turnauksen kultaisen kengän seitsemällä maalilla ja oli samalla myös turnauksen paras pelaaja. 21/22 kaudella Vinicius nimettiin Mestarien liigan vuoden nuoreksi pelaajaksi tehtyään neljä maalia ja antaen kuusi syöttöä turnauksen aikana. Viimeinen maali syntyi finaalissa Liverpoolia vastaan, kun brasilialainen viimeisteli pelin ainokaisen maalin Federico Valverden tarjoilusta.

Henkilökohtainen elämä

Vinicius Junior ei tule rikkaasta perheestä ja on urallaan joutunut tekemään paljon työtä päästäkseen tasolle millä pelaa nykyään. Nuorena Vinicius kävi lähellä, että olisi alkanut futsal pelaajaksi. 10-vuotiaana hän kuitenkin päätti ottaa osaa Flamengon juniorikarsintoihin ja pääsi joukkueeseen. Vinicius Junior on tällä hetkellä parisuhteessa Maria Júlia Mazallin kanssa.

Seuratilastot
JoukkuePelitMaalitSyötöt
Flamengo49104
Real Madrid Castilla541
Real Madrid1914648

 

Maajoukkuetilastot
JoukkuePelitMaalit
Brasilia U1566
Brasilia U171917
Brasilia U2040
Brasilia161

Vedonlyöntiä Vini Juniorin suorituksista?

Vedonlyöntisivut tarjoavat kohteita esimerkiksi Vini Juniorin maalimääristä, korteista tai vaikka laukauksista. Suosituinta on kumminkin lyödä vetoa hänen joukkueensa puolesta. Voit harrastaa turvallisesti vedonlyöntiä esimerkiksi alla olevasta vedonlyöntitoimistosta.

1
Ilmaisveto 25€
Kierrätys: Ei ole
Minimikerroin: Ei ole
Kieli
Verovapaa
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee vähintään 25€ ensiveto minimissään 1.8 kertoimiseen kohteeseen
 • Saat kierrätysvapaan 25€ ilmaisvedon
 • Ilmaisveto on voimassa 7 päivää 

Minkä ikäinen Vini Junior on?

Vinicius Junior on syntynyt heinäkuussa 2000. Hänen ikä on 22 vuotta.

Kuinka pitkä Vinicius Junior on?

Vinicius Junior on 176cm pitkä hyökkääjä.

Kuinka paljon palkkaa Vinicius Junior saa?

Vini Juniorin palkka kaudella 2022-2023 on noin 20 miljoonaa euroa.