Ilmaisvedot ilman talletusta

Ilmaisveto ilman talletusta on mahdollinen! Tällä Pivekunkun alasivulla käsittelemme niitä konsteja, joilla vedonlyöntisivustot pyrkivät luomaan pesäeroa kilpailuunsa. Ennen kaikkea ruodinnan alla ovat ilmaisveto ilman talletusta ja riskitön veto – eli kaksi kenties kaikkein tyypillisintä palkintamuotoa! Heti aluksi alla on parhaimmat ilmaisvedot, mitä saat meidän kautta uutena asiakkaana. Hyödynnä vaikka kaikki!

1
Ilmaisveto 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.5
🏆 Viikottainen 1500€ vedonlyöntiturnaus
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Talleta 10-100€, niin niin saat vastaavan summan ilmaisvetona kun olet kierrättänyt talletuksen 5 kertaa
 • Talletuksen kierrätys: Minimikerroin singlekohteissa 1.5, järjestelmissä 1.7
 • Kierrätyksen jälkeen saat kierrätysvapaan ilmaisvedon
 • Talletuksen kierrättämiseen aikaa 14 päivää
2
Ilmaisveto 20€
Kierrätys: Ei kierrätystä
Minimikerroin: 1.5
⭐ Hyvä vedonlyöntialusta
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee vähintään 20€ talletus
 • Ilmaisveto annetaan tilillesi heti talletuksen jälkeen
 • Ilmaisvedoissa ei ole kierrätysvaatimuksia, mutta se pitää lyödä min. 1.5 kertoimeen
 • Ilmaisveto on voimassa 3 päivää
3
Ilmaisveto 25€
Kierrätys: Ei kierrätystä
🔥 Suomalaisilta suomalaisille
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Markkinoiden yksinkertaisin bonus
 • Lyö 25€ ensiveto, jos veto häviää saat 25€ käteisenä takaisin
 • Vedon pitää ratketa 48 tunnin päästä tilin avaamisesta
 • Hyvitys maksetaan seuraavana päivänä
4
Viisi ilmaisvetoa 20€
Kierrätys: Ei ole
Minimikerroin: Ei ole
⭐ Viisi 20€ ilmaisvetoa
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Saat yhteensä viisi 20€ ilmaisvetoa käytettäväksi
 • Ilmaisvetoja saat kun asetat ensiksi 20€ vedon min 1.5 kertoimiseen kohteeseen
 • Saat 20€ kierrätysvapaan ilmaisvedon 72 tunnin kuluttua
 • Ilmaisvedon voit lyödä mihin vaan kohteeseen
5
Mysteeriveto 50€
Kierrätys: Ei ole
🔥 Jokaisen vetosi kerroin voi nousta jopa satoja prosentteja!
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee ensimmäinen 30€ tuplaveto minimissään 2.00 yhteiskertoimella, niin saat sille superkerroinkorotuksen ja 50€ mysteerivedon
 • Mysteerivedon voitot ovat kierrätysvapaita
 • Betkwiffillä jokaisen lyömäsi vedon kerroin voi nousta jopa satoja prosentteja
6
Ilmaisveto 30€
Kierrätys: Ei kierrätystä
⭐ Jopa 50% boosti järjestelmävetoihin
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Tee 10-30€ ensiveto min 1.5 kertoimella
 • Saat kierrätysvapaan ilmaisvedon 24h kuluessa
 • Ilmaisvedon suuruus on ensimmäisen vetosi määrä (max 30€)
  Ilmaisveto pitää lyödä min 1.5 kertoimiseen kohteeseen
7
Riskitön 25€
Kierrätys: Ei ole
Minimikerroin: 2.0
⭐ Täysin riskitön
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
 • Yritä tuplata talletuksesi 24h aikana
 • Mikäli häviät talletuksen, saat sen takaisin kierrätysvapaana
 • Jos onnistut missään vaiheessa tuplaamaan saldosi, et ole oikeutettu hyvitykseen
 • Talletus tulee panostaa vähintään 1 kerran
 • Vain yli 2.00 kertoimisia kohteita
 • Hyvitys maksetaan tilillesi 2 päivän kuluessa

Ilmaisvedot ilman talletusta – Nämä sivustot palkitsevat pelaajia

Näistä vedonlyöntisivustoista pelaajat saavat usein ilmaisvetoja ilman talletusta. Ensitalletusbonus on myös ilmaisveto. Jatkossa aktiiviset pelaajat voivat saada niitä ilman talletusta.

 1. Mr.Green (Bonus: 100€ ilmaisveto) – Ei kierrätystä
 2. Galaksino (Bonus: 25€ ilmaisveto) – Ei kierrätystä
 3. Tonybet (Bonus: 100€ ilmaisveto ) – Kierrätys 5x
 4. WilliamHill (Bonus: 100€ ilmaisveto) – Ei kierrätystä
 5. BetKwiff (Bonus: 100€ ilmaisveto) – Ei kierrätystä
 6. 21LuckyBet (Bonus: 25€ ilmaisveto) – Kierrätys 1x

Mikä on ilmaisveto?

Kuten kaikki me tiedämme, uhkapelaaminen voi olla melko kalliskin harrastus. Tavallisesti jokainen tekemämme veto maksaa rahaa, joka puolestaan täytyy kaivaa esiin omasta rahakirstusta. Jos haluat lyödä kympin vaikkapa Teemu Pukin jalkapallojoukkue Norwichin puolesta, täytyy sinun aikuisten oikeasti laittaa 10 euroa omaa rahaasi likoon tähän vetoon.

Ilmaisveto on siitä erikoinen veto, että se ei maksa mitään. Toisin sanottuna pääset lyömään vetoa ilman minkäänlaista omaa rahanmenoa – ilmaiseksi. Järkihän sen jo sanoo, että kyseessä on siis pettämättömän hyvä diili ja tarjous, joka kannattaa aivan ehdottomasti hyödyntää! Ilmaisveto on aina pelaajalle kannattava.

Kuinka ilmaisveto toimii?

ilmaisvedot ilman talletusta esimerkki
ilmaisveto esimerkki

Ilmaisvetojen toiminta on usein melko yksiselitteistä. Ensin pelaaja saa vedonlyöntisivustolta ilmoituksen, että ilmainen veto on käytettävissä. Tässä yhteydessä sitten annetaan sivustokohtaiset ohjeet, jotka ovat kuitenkin pääasiassa yksinkertaiset ja likipitäen identtiset jokaisella vedonlyöntisaitilla. Tämän jälkeen veto onkin sitten jo käytettävissä haluttuun – tai vedonlyöntisivuston ennalta ilmoittamaan – kohteeseen.

Ilmaisvetojen lyöminen on siitä hienoa, että pelaajan tilillä ei tarvitse valmiiksi olla lainkaan rahaa vedon lyömistä varten. Alla on esimerkki siitä, miten ilmaisveto yleensä asetetaan:

Pelaaja on saanut sivustolta X sähköpostilla 10 euron arvoisen ilmaisvedon, jonka saa käyttää mihin tahansa jääkiekon MM-kisojen lohkovaiheen otteluun. Pelaaja ottaa esiin Suomi–Ruotsi-ottelun ja valitsee klikkaamalla Suomen voiton kohteeksi kupongilleen. Kupongin yhteydessä vedonlyöntisivusto tarjoaa mahdollisuutta käyttää 10 euron ilmaisvedon kohteeseen. Pelaaja hyväksyy 10 euron ilmaisvedon ja asettaa sen.

Yllä selitettyä monimutkaisempaa ei ilmaisvetojen asettaminen tavallisesti ole.

Voiko ilmaisvedoilla voittaa rahaa?

Kyllä voi – eihän ilmaisvedoissa olisi mitään järkeä, jos niillä ei voisi voittaa rahaa! Toisaalta täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että aina ilmaisvedoilla voitettu raha ei ole oikeaa, suoraan nostettavissa olevaa rahaa, vaan voitto saatetaan maksaa kierrätettävänä bonusrahana. Asia kannattaa tietenkin aina varmistaa ennakkoon vedonlyöntisivuston säännöistä ja ehdoista pettymysten välttämiseksi!

Ilmaisvetojen kierrätysvaatimukset eivät kuitenkaan onneksi yleensä ole kovinkaan korkeita. Jos olet 10 euron ilmaisvedolla voittanut vaikkapa 45 euroa, saattaa kierrätysvaatimus olla viisinkertainen juuri tälle 45 eurolle. Tässä esimerkissä 45 eurolla tulisi siis kierrätellä 225 euron edestä. Mitä enemmän rahaa voitat, sitä suuremmaksi kierrätysvaatimukset todennäköisesti nousevat, joten ensimmäinen veto saattaa kannattaa tehdä mahdollisimman pienellä sallitulla kertoimella. Jos siis voittaisit 10 eurolla 45 euron sijasta vaikkapa 20 euroa, olisi kierrätysvaatimus tälle 20 eurolle ainoastaan 100 euroa.

Sivustokohtaiset ilmaisvetojen kierrätysvaatimukset ja kierrätyksen minimikertoimet löydät aina vedonlyöntisivuston kampanjasäännöistä!

Mikä on ilmaisveto ilman talletusta?

Ilmaisveto ilman talletusta on harvinainen ensitalletuksen yhteydessä, mutta niitä alkaa valua pelaajille yleensä, kun olet pelannut vedonlyöntisivustolla aktiivisesti. Usein ilmaisveto ilman talletusta ensitalletusbonuksena tuo sivustolle vääränlaisia pelaajia, siksi niitä annetaan vain aktiivisille vedonlyöjille.

Parhaat sivustot, mistä pelaajan voi saada ilmaisvedon ilman talletusta:

 • Mr. Green
 • WilliamHill
 • Unibet
 • Nordicbet
 • iBet

Näin tiivistettynä ilmaisvedot ilman talletusta saat kun olet vakiintunut vedonlyöntisivuston asiakkaana. Ensitalletusbonuksena saatavat ilmaisvedot kannattaa kumminkin aina hyödyntää, vaikka niihin pitäisikin tehdä pieni talletus, koska sen jälkeen saatat saada niitä myös ilman talletusta.

Mikä on riskitön veto?

Pohjustimme ilmaisvetojen selitystä kertomalla, kuinka vedonlyönti tavallisesti on maksullista. Näinpä on vain ja ainoastaan loogista tässä kohtaa puhua siitä, kuinka vetojen tekemisessä on aina riskinsä.

Jo sana ”uhkapeli” pitää sisällään ajatuksen siitä, kuinka rahan panostamisessa uhkapeliin on omat, noh, uhkansa ja riskinsä. Jos lyöt 10 euron vedon Suomen jalkapallojoukkueen eli Huuhkajien puolesta, on täysin mahdollista, että et tule näkemään tätä kyseistä 10:tä euroa enää koskaan elämässäsi.

Riskittömät vedot ovat toista maata kuin tavalliset ”riskilliset” vedot. Riskittömien vetojen ideana on, että vedonlyöntitoimisto itse kantaa vedon lyömisestä koituvat riskit omassa liiketoiminnassaan. Pelaajana voit siis olla täysin huoleti sen suhteen, voittaako vai häviääkö vetosi – joskin voitto toki kartuttaisi nettovarallisuuttasi!

Kuinka riskitön veto toimii?

Riskittömät vedot ja ilmaisvedot eroavat toimintaperiaatteeltaan toisistaan jonkin verran. Siinä missä ilmaisvedot eivät vaatineet pelaajalta lainkaan tilintäytettä, täytyy tilillä olla rahaa, jotta riskittömän vedon voi asettaa. Tilanne on sinänsä hämäävä, sillä vaikka rahalle ei koidukaan oikeaa riskiä, täytyy kyseisen rahan silti olla olemassa pelitilillä.

Riskittömät vedot myönnetään yleensä käytettäväksi mihin tahansa vedonlyöntisivuston kohteisiin. Alla on esimerkki siitä, miten vedonlyönti riskittömällä vedolla käytännössä suoritetaan:

Vedonlyöntisivusto myöntää pelaajalle 10 euron riskittömän vedon, jonka saa käyttää mihin tahansa sivuston kohteeseen. Pelaaja valitsee kohteekseen jalkapallon EM-kisojen ottelun Suomi–Tanska ja tahtoo asettaa vedon Huuhkajien voitolle. Pelaajan tulee valita panoksekseen riskittömän vedon summa (tässä tapauksessa 10 euroa), niin vedonlyöntisivusto ehdottaa vedon lyömistä riskittömällä vedolla. Pelitilin saldosta vähennetään tällöin 10 euroa. Jos pelitilillä ei ole tarvittavaa määrää rahaa, ei vetoa voi asettaa.

Sivustokohtaiset riskittömien vetojen ehdot ja käyttötavat kannattaa aina varmistaa ennakkoon vedonlyöntitoimiston säännöistä tai asiakaspalvelusta.

Voiko riskittömillä vedoilla voittaa rahaa?

Kyllä voi. Mikäli riskitön veto on voitollinen, saa pelaaja useimmiten voitot tililleen saman tien aivan oikeana rahana. Tässä mielessä riskitön veto siis toimii lähinnä eräänlaisena vakuutuksena, joka raukeaa, mikäli pelaaja ei häviä eikä hänen vetonsa taustalla oleva riski toteutunut. Jos puolestaan riskitön veto karahtaa kiville, palauttaa vedonlyöntisivusto pelaajan häviämän rahan takaisin joko oikeana rahana tai kierrätettävänä bonusrahana.

Kummat ovat parempia: ilmaisvedot vai riskittömät vedot?

Kuten olemme tässä artikkelissa jo selittäneet, ovat ilmaisvedot ja riskittömät vedot keskenään erilaisia. On kuitenkin vaikeaa määrittää suoralta kädeltä, kumpi näistä eduista on toista parempi. Paljolti asiat riippuvat sivustokohtaisista säännöistä ja ehdoista. Parhaat ilmaisvedot ovat parempia kuin huonoimmat riskittömät vedot ja parhaat riskittömät vedot ovat parempia kuin huonoimmat ilmaisvedot!

Ilmaisvetojen kenties suurin etu riskittömiin vetoihin verrattuna on se, että ne eivät kuluta tilin saldoa edes väliaikaisesti. Jos siis et säilytä vedonlyöntitileilläsi rahaa ja saat sähköpostiisi tiedon pelitilillesi sivustolla X lisätystä ilmaisvedosta, pääset käyttämään edun suoraan ilman talletuksen tekemistä. Jos samainen sivusto puolestaan ilmoittaa sinulle uudesta riskittömästä vedosta, edellyttää tämän hyödyntäminen talletuksen tekemistä.

Riskittömien vetojen suurin hyöty piilee siinä, että – toisin kuin ilmaisvetojen tapauksessa – riskittömistä vedoista saadut voitot ovat vain ani harvoin kierrätettävää bonusrahaa. Syykin tähän on selvä, sillä vetohan käytännössä jo valmiiksi lyödään oikealla rahalla, jota vain suojataan eräänlaisella vakuutuksella.

Jonkinlaisena yhteenvetona voisi siis todeta, että ilmaisvedot ovat parhaita pelaajille, jotka eivät ole halukkaita tallettamaan rahaa tililleen, kun taas riskittömät vedot palvelevat enemmän aktiivisempia pelaajia. Ilmaisvedot on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat pelata ilmaiseksi ja ovat valmiita kantamaan sen seuraukset, kun taas riskittömät vedot on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat pienentää valmiiden pelitapahtumiensa riskiä!

Minkä takia vedonlyöntisivustot jakavat asiakkailleen ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja?

Joku saattaa ymmärrettävästi ihmetellä, miksi vedonlyöntitoimistot sitten ylipäätään haluavat jakaa tällaisia rahanarvoisia etuuksia asiakkailleen. Tämän asian ymmärtäminen vaatii kuitenkin laaja-alaisempaa ymmärrystä koko alalla vallitsevasta tilanteesta. Lyhykäisyydessään voi todeta, että kilpailu alalla on todella raivokasta ja pakottaa vedonlyöntitoimistot ja pelisivustot panemaan parastaan.

Vedonlyöntisivustot on ensisijaisesti suunniteltu tuottamaan voittoa omistajilleen. Ideana on, että vaikka jotkut onnekkaat ja taitavat voivatkin päästä vedoillaan suuriin rahoihin käsiksi, häviää valtaosa panostamansa rahat. Jo tästä yhtälöstä voidaan vetää johtopäätös, että mitä enemmän käyttäjiä vedonlyöntisivustolla on, sitä enemmän vedonlyöntisivusto takoo rahaa.

Vaikka ilmaisvedot ja riskittömät vedot yleensä maksavatkin uhkapelioperaattoreille lyhyessä juoksussa rahaa, voivat ne pitkässä juoksussa kääntyä vedonlyöntisivuston eduksi. Iso osa pelaajista on nimittäin liian laiskoja vaihtamaan sivustoa edes bonus- ja etuhanojen tyrehtyessä.

Vedonlyöntisivustojen tervetuliaisbonuksia voi verrata ihan hyvin vaikkapa markettien ja R-kioskien sisäänheittotuotteisiin. Ovela kauppias saattaa houkutella sinut asiakkaakseen halvoilla kalja- tai limutarjouksilla, mutta lopulta päädytkin kantamaan kaupasta ulos useiden kymmenien eurojen edestä muitakin tuotteita. Juuri tähän tarkoitukseen ilmaisvedot ja riskittömät vedot on suunniteltu – ne ovat ennen kaikkea ovela markkinointikikka!

Pivekunkku on listannut markkinoiden parhaat vedonlyöntisivustot.

Mistä ja milloin saan ilmaisia vetoja tai riskittömiä vetoja?

Koskaan ei voi etukäteen tietää, milloin ilmaisia vetoja tai riskittömiä vetoja on tulossa tarjolle. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että liityt kauttamme useille eri vedonlyöntisivustoille. Uusimmista tarjouksista kommunikoidaan asiakkaille yleensä paitsi vedonlyöntisivuston etusivulla ja kampanjavalikossa, myös sähköpostiin tulevan uutiskirjeen muodossa. Älä siis turhaan pelkää spämmiä ja kulje onnesi ohi, vaan ota vastaan suosikkisivustosi uutiskirje!

Kaikkein useimmin herkullisia kampanjoita ja etuja on tarjolla silloin, kun urheilumaailmassa tapahtuu suuria, ja potentiaalisia asiakkaita on erityisen paljon liikkeellä. Voit siis olla varma, että esimerkiksi jääkiekon MM-kisat ja jalkapallon EM-kisat saavat monet vedonlyöntisivustot etujen suhteen liikekannalle! Tällaisina kiivaina aikoina on erityisen tärkeää kilpailuttaa operaattoreita!

Unibet antaa usein urheilutapahtumiin ilmaisvetoja. Alla olevassa videossa on esimerkki, miten Unibetin ilmaisvedot toimivat:

Onko muita keinoja kuin riskittömät vedot ja ilmaisvedot, joilla vedonlyöntisivustot hamuavat uusia asiakkaita?

Vastaus on jälleen kerran kyllä. Jo mainitut ilmaisvedot ja riskittömät vedot eivät suinkaan ole ainoa tapa, jolla itseään markkinoiva sivusto voi tuoda toimintaansa esiin ja pelaajien huulille. Seuraavaksi käymmekin läpi muutaman vedonlyöntitoimistojen tyypillisen tavan houkutella asiakkaita palveluidensa pariin. Näitä tapoja ovat talletusbonukset, tehostetut kertoimet, vedonlyönti ilman rekisteröitymistä ja käteispalautukset.

Talletusbonukset

Kun menet kaupoille shoppaamaan, törmäät usein alennustarjouksiin, joissa tarjolla on kaksi samaa tuotetta yhden hinnalla. Vaihtoehtoisesti saatat saada massa-alennuksen, eli ostamalla vaikkapa neljä pakastepizzaa, voit saada jokaisen suhteessa pienemmällä hinnalla kuin vain yhden ostaessasi. Ideana tässä on se, että kauppa pyrkii tekemään voittoa myymällä tavaraa ulos määrällisesti enemmän. Tällöin kaupan tuotekohtainen kate jää pienemmäksi, mutta katetta tulee useammasta tuotteesta, eikä tavaralla ole riskiä jäädä kaappiin mätänemään.

Talletusbonukset toimivat hitusen samalla tavalla kuin yllä kuvaamamme kauppaesimerkkikin. Vaikkapa 100 euroa tallettavat pelaajat saavat 100 euroa bonusrahaa kaupan päälle ja pääsevät näin ollen pelaamaan tavanomaista suuremmalla alkukassalla. Vaikka vedonlyöntisivusto ottaakin tilanteessa riskin, on riskiä pehmittämässä kaksi asiaa:

 1. Bonukseen liittyy kierrätysvaatimuksia, joten ulos jaettu bonusraha ei ole täysin ilmaista.
 2. Bonusrahaa antamalla vedonlyöntisivusto toivoo saavansa uuden uskollisen asiakkaan, joka pitkällä aikavälillä tuo rahaa sisäänpäin enemmän kuin mitä hän mahdollisesti ensimmäisellä kerralla voittaa ja vie ulospäin.

Oli miten oli, talletusbonukset ovat useimmiten lunastamisen arvoinen etu siinä missä ilmaisvedot ja riskittömät vedotkin. Ne eivät myöskään millään tapaa sido pelaajaa tallettamaan useampaa kertaa, vaikka vedonlyöntisivustoilla itsellään saattaakin jyskyttää moinen toive takaraivossa!

Talletusbonukset ovat kaikkein tyypillisimpiä uusien asiakkaiden etuna, mutta toisinaan niitä saattaa olla tarjolla myös erilaisten kampanjoiden yhteydessä!

Tehostetut kertoimet

Vedonlyönti perustuu aina kertoimiin. Nämä kertoimet ovat peräisin kunkin vedonlyöntitoimiston omilta laskijoilta, jotka pyrkivät arvioimaan todennäköisyyksiä erilaisille ottelutapahtumille. Kun Suomi ja Ruotsi ottavat miehestä mittaa jääkiekkokaukalossa, lyövät vedonlyöntikertoimien laskijat viisaat päänsä yhteen.

Kohdekohtaiset kertoimet määritellään sen mukaan, kuinka hyvässä vireessä ottelussa pelaavat joukkueet ovat, kuinka hyvin he ovat ennen pelanneet toisiaan vastaan, kuinka paljon mahdollisia poissaoloja on, ja niin edelleen. Kyseessä on aina hyvin haastava laskutoimitus, joka ei myöskään aina osu oikeaan, sillä toisinaan altavastaaja onnistuu löylyttämään ennakkosuosikkia oikein kunnolla!

Joskus vedonlyöntisivustot voivat asiakkaita houkutellakseen tarjota kohteisiinsa poikkeuksellisenkin hyviä kertoimia. Tällöin puhutaan tehostetuista kertoimista. Jos jääkiekossa esimerkiksi yleensä olisi Suomi–Ruotsi-jääkiekko-ottelussa Suomen kertoimena 2,65, voi ovela vedonlyöntisivusto päättää tarjota kohteeksi vaikkapa 26,5. Ideana on, että tällaisella kertoimella vedonlyöjät varmasti liittyvät asiakkaiksi ja tarttuvat tarjoukseen!

Tällaisiin tehostettuihin kertoihin kannattaa tietenkin yleensä tarttua, mutta täysin ongelmattomia eivät nekään tietysti ole – niin kuin eivät ole myöskään jo aiemmin käsitellyt edutkaan; ilmaisvedot ja riskittömät vedot. Tehostettuihin kertoimiin voi nimittäin yleensä lyödä vain hyvin rajoitetun summan rahaa – vaikkapa vain euron tai kaksi euroa. Tämän lisäksi tehostetuista kertoimista saadut voitot voivat vieläpä olla kierrätettävää bonusrahaa, joten suoraa oikotietä onneen ei sentään ole tarjolla.

Tässä esiteltyjä tehostettuja kertoimia ei kannata sekottaa korotettuihin kertoimiin. Joskus vedonlyöntitoimistot voivat nimittäin korottaa kertoimia myös maltillisemmin ilman sen kummempia maksimipanostussääntöjä ja kierrätysehtoja. Tällöin vaikkapa jo mainittu 2,65:n kerroin voidaan tahallisesti nostaa 2,95:een, jolloin jonkinlainen kilpailuvaltti kuitenkin yhä säilyy!

Käteispalautukset eli cashbackit

Käteispalautukset ovat niin ikään suosittu keino lisätä pelaajien peli-intoa. Meidän mielestämme ilmaisvedot ja riskittömät vedot tosin nousevat selkeästi käteispalautusten yläpuolelle houkuttelevuudessa.

Käteispalautustarjouksissa vedonlyöntisivusto palkitsee asiakkaitaan riskinotosta palauttamalla osan mahdollisesti hävitystä rahasta takaisin. Alalla tuntuisi tällä hetkellä olevan vakiintunut 10 %:n käteispalautus nettotappioista. Jos tarjolla on enemmän kuin 10 % palautusta, puhutaan keskimääräistä paremmasta edusta. Jos taas tarjolla on vähemmän kuin 10 % palautusta, puhutaan keskimääräistä huonommasta edusta. Parhaat nettikasinot tarjoavat usein cashbackiä.

Otetaanpas esimerkki siitä, miten käteispalautukset eli cashbackit toimivat:

Pelaaja tallettaa 100 euroa sivustolle, joka lupaa asiakkailleen 10 %:n cashbackin vedonlyönnillä viikon aikana kerrytetyistä nettotappioista. Pelaaja tekee viikon aikana useita vetoja, joista osasta tulee voittoa ja osasta tulee takkiin. Viikon lopussa hänellä on tilillään 20 euroa jäljellä. Nettotappiota on tässä tapauksessa tullut siis 80 euron edestä, joten vedonlyöntisivusto maksaa pelaajan tilille 8 euron edestä palautusta. Pelaaja lähtee siis uuteen viikkoon 28 euron pelikassalla.

Käteispalautusten hyvänä puolena on se, että toisin kuin ilmaisvedot ja niiden voitot, käteispalautuksena saatava raha on kierrätysvapaata ja nostettavissa olevaa tuottoa. Käteispalautukset kuitenkin hyödyttävät pelaajaa ainoastaan silloin, mikäli pelaaja häviää – eli siis samalla tavalla kuin riskittömät vedot!

Riskittömät vedot ja ilmaisvedot – yhteenveto

Tässä artikkelissa olet päässyt lukemaan siitä, millainen on riskitön veto, ilmaisveto ilman talletusta ja monet muut vedonlyöntisivustojen erilaiset bonukset ja etuudet. Samalla olemme selittäneet esimerkkien avulla syitä siihen, miksi tällaisia etuja ylipäätään jaetaan.

Yleisenä vinkkinä voitaisiin vielä tähän loppuun sanoa, että eduista ja ylimääräisistä voitoista ja voittomahdollisuuksista haaveilevien kannattaa pitää silmänsä auki sekä uusien kampanjoiden että niiden sääntöjen ja ehtojen varalta. Jos et seuraa markkinoita ollenkaan, et saa mitenkään tietää parhaista eduista, vaan saatat hyvinkin pelata epätietoisena sivustoilla, jotka eivät millään tapaa palkitse asiakkuuttasi. Toisessa ääripäässä ovat pelaajat, jotka tarttuvat jokaiseen oljenkorteen lukematta ensin ehtoja ja päätyvät näin ollen kiusallisiin ja karvaita pettymyksiä tuottaviin tilanteisiin.

Suosittelemme, että liityt Pivekunkun kautta mahdollisimman monelle uudelle pelioperaattorille. Listan parhaista vedonlyöntisivustoista löydät täältä. Tämän jälkeen kannattaa vielä varmistaa, että tilaat jokaisen operaattorin mainoskirjeen, sillä sen kautta vedonlyöntisivustot mielellään kertovat asiakkailleen tuoreimmista tarjouksistaan. Näin menettelemällä saat aina varmasti tietää, milloin uusi ilmaisveto ilman talletusta, riskitön veto tai jokin muu hauska etu odottaa lunastamistaan!

Mikä on ilmaisveto ja kuinka se toimii?

Ilmaisvedot ovat vedonlyöntitoimistojen tarjoamia bonuksia pelaajille. Usein saat niitä ensitalletuksen yhteydessä, mutta hyvät sivustot antavat niitä jopa viikottain. Ilmaisvedossa saat lyödä vedon bonusrahalla, eli et riskeeraa siinä omaa rahaa.

Mistä löydät parhaat ilmaisvedot?

Olemme listanneet parhaimmat ilmaisvedot. Listan kärki on tehty sen mukaan kuinka kannattava se on vedonlyöjiä ajatellen