Säännöt ja ehdot

Sivuston säännöt

Sivustolla saa olla vain yksi käyttäjä per henkilö. Kaikenlainen huijaaminen kisoissa ja sivustolla muutenkin oikeuttaa meidän poistamaan tilisi ja mahdollisesti myös blokkaamaan IP-osoitteesi.

Isoimpia sääntörikkomuksia on kertoimissa huijaaminen ja tahallisesti tuloksen merkkaaminen itselle suotuisaksi.

Ymmärrämme kuitenkin vahingot ja niistä on syytä ilmoittaa ylläpidolle, jotta voimme korjata asian manuaalisesti mahdollisimman nopeasti.

Pivekunkku.com on yhteisö vedonlyönnistä kiinnostuneille. Jokainen betsari on tervetullut selaamaan muiden käyttäjien vihjeitä sekä julkaisemaan omat näkemyksensä. 

Sääntöjen rikkominen johtaa sivuston käyttöoikeuksien menettämiseen ja hylkäykseen käynnissä olevissa kilpailuissa. 

Rekisteröitymällä sivustolle hyväksyt seuraavat pelisäännöt.

  1. Vain yksi käyttäjätili per henkilö / talous / IP-osoite on sallittu. 

  2. Julkaise pelivihje ennen ottelun alkamista. Mielellään mahdollisimman aikaisin, jotta muutkin käyttäjät voivat hyötyä vihjeestä. Live-vedonlyönnistä vihjaaminen ei ole sallittua, koska moderointi on haasteellista.

  3. Kirjoita vihjeisiin vain todellista informaatiota – tämä koskee erityisesti vihjeen kerrointa. Kilpailujen parhaat tarkistetaan aina, joten niitä on turha yrittää voittaa feikkikertoimilla. 

  4. Erilaisten kerroinkorotuksien ja kampanjoiden vihjaaminen on kielletty
  5. Jokainen vihjaaja on vastuussa omien vihjeidensä kuittaamisesta (oikein/väärin). Pidä huolta siitä, että merkitset osumat ja hudit oikein. 

  6. Vain yksi veto per ottelu. Tämä koskee lähes kaikkia vetomuotoja; ei siis ole sallittua lyödä esimerkiksi yli 2,5 maalia ja kotivoittoa samaan kohteeseen. Valitse vain yksi veto per ottelu, jonka haluat sivustolle postata. Poikkeuksena lajien vedot mitkä ei korreloi keskenään, esim. yleis- ja talviurheilun, ravien, moottoriurheilun h2h-vedot.

  7. Kaikenlainen mainostaminen, muille sivustoille linkittäminen yms. on kielletty vihjeen perusteluissa. Teksti on tarkoitettu vain pelivalintasi kommentoimiseen. Vihjeen voi julkaista sivustolla myös ilman perusteluita.  

  8. Tarkista vihjauskilpailun ehdot ennen osallistumista. Jos palkintona on esimerkiksi pelirahaa Coolbetille, palkintoa ei voi saada silloin toiselle tilille. Huomioi myös muut kilpailun säännöt, esimerkiksi kohteiden minimimäärä.

  9. Jos joku kilpailun voittajista on rikkonut sivuston sääntöjä tai ei täytä kilpailun ehtoja, Pivekunkku varaa oikeuden valita tämän henkilön tilalle toisen voittajan oman harkintansa pohjalta. 

Pivekunkku.com varaa oikeuden muuttaa sivuston sääntöjä ja ehtoja tarvittaessa ilman erillistä ilmoitusta. Pivekunkku.com varaa oikeuden muokata tai keskeyttää käynnissä olevan kilpailun milloin tahansa ilman erillistä syytä. Kiistatilanteissa Pivekunkku.comin näkemys on lopullinen.

Kilpailuehdot

Jokaisen kilpailun yksityiskohtaiset säännöt voit tarkistaa Vihjekilpailu -sivulta.

Kilpailuihin osallistuu kaikki vihjaajat automaattisesti, mutta palkintoja ei tarvitse lunastaa jossei halua. Tässä tapauksessa palkinto menee seuraavalle.

Pidätämme oikeuden muuttaa sääntöjä ja päättää voittajan ongelmatapauksissa. Meillä on myös lupa poistaa osallistuja kisasta, jos epäilemme huijaamista tai muuten vaan hyvän maun vastaista kisatoimintaa.

Hyvän maun vastaista toimintaa on esimerkiksi hakea räikeän isoja kertoimia vain siinä toivossa että voittaisi kilpailun tai kopioimalla toisen vihjeitä ettei hän pääse ohitse.

Kilpailuissa osallistujilta odotetaan tervettä vihjaustoimintaa.