Näin aloitat vihjaamisen

1. Vihjeen lisääminen

Olemme tehneet vihjaamisen aloittamisen helpoksi. Klikkaa vain Lisää uusi vihje ja täytä pyydettävät tiedot.

1. Valitse laji ja/tai sarja. Jos haluamaasi sarjaa ei löydy, niin valitse vain laji.

2. Tapahtuman nimi (esimerkiksi Kärpät – Tappara)

3. Valinta -ruutuun laitat kohteen minkä pelaat, oli se sitten 1×2-veto, yli/alle veto tai vaikka pelaajan laukausten määrä. Tämä kertoo mikä vihjeesi on.

4. Kirjoita tapahtuman alkamisajankohta ilmoitetussa muodossa

5. Kirjoita kerroin käyttämällä pilkkua, järjestelmä ei hyväksy pistettä (KERTOIMEN TÄYTYY OLLA SE MIKÄ SE ON KIRJOITUSHETKELLÄ!)

6. Valitse listasta vedonlyöntitoimisto mistä kerroin on peräisin

7. Perustele vihjeesi ainakin muutamalla lauseella, mitä enemmän sitä parempi

8. Panos määrittää kuinka isolla itse olisit valmis pelaamaan kohteen. Käytämme asteikkoa 1-5, missä 5 on maksimiyksikkö.

9. Tarkista vielä kertaalleen tiedot, koska et voi muokata vihjettä lähettämisen jälkeen

2. Vihjeen merkkaaminen

Kun vihjaamasi kohde on päättynyt, sinun täytyy mennä profiiliisi merkkaamaan onko vihje mennyt oikein vai väärin. Mikäli kohde on peruttu valitse peruttu. Mikäli veto esim aasialaisella tasoituksella palauttaa panoksen valitse (PUSH). Puoliksi väärin ja puoliksi oikein tuloskset liittyvät myös aasialaisen tasoitusvetoon, kun pelataan 0,25; 0,75;1,25 jne tasoituksilla.

Ole tässäkin huolellinen. Et pysty vaihtamaan tulosta kun olet sen kerran merkannut.

Virheiden ilmoittaminen ja väärinkäyttö

Jos olet vahingossa julkaissut tai merkannut vihjeen väärin, niin ota meihin yhteyttä.

Kaikenlainen huijaaminen on ankarasti kiellettyä. Seuraamme vihjeitä jatkuvasti ja jos huomaamme selkeää väärinkäyttöä, niin poistamme tilin ja eväämme käyttäjän pääsyn vihjauskilpailuihin jatkossa. Sivustolla saa olla vain yksi tili per henkilö. Mikäli sinä huomaat vilpillistä toimintaa ilmoita siitä meille välittömästi. Vilpillinen toiminta voi olla esim. pelaamista väärillä kertoimilla sekä antamalla vääriä tuloksia.

Jos huomaat epäilyttävää toimintaa niin voit ilmiantaa käyttäjän hänen profiilistaan tai olla suoraan yhteydessä meihin.