Pitkävetovihjeet: viimeksi lisätyt

Tapahtuma
Valinta
Kerroin
Vihjaaja
Tallinna Kalev - FC Kuressaare
 28.11.2020 13:00 | Jalkapallo
Valinta: Tallinna Kalev
Kerroin: 3.20
Goat
102.04%

Vissel Kobe - Guangzhou ET
 28.11.2020 12:00 | Jalkapallo
Valinta: Vissel Kobe
Kerroin: 3.10
Goat
102.04%

League Two: Bolton - Southend
 28.11.2020 17:00 | Jalkapallo
Valinta: Bolton
Kerroin: 1.60
Henksteri
81.49%

HK Vitjaz - Jokerit
 28.11.2020 16:30 | Jääkiekko | KHL
Valinta: Jokerit
Kerroin: 2.05
Salavat Ufa - Ska Pietari
 28.11.2020 13:30 | Jääkiekko | KHL
Valinta: Molemmaat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia : Kyllä
Kerroin: 1.61
Sport - Pelicans
 28.11.2020 18:30 | Jääkiekko | Liiga
Valinta: Pelicans Ml
Kerroin: 1.80
TPS - Ässät
 28.11.2020 17:00 | Jääkiekko | Liiga
Valinta: TPS
Kerroin: 1.80
Benevento - Juventus
 28.11.2020 19:00 | Jalkapallo | Seria A
Valinta: Juventus -1
Kerroin: 1.68
Brighton - Liverpool
 28.11.2020 14:30 | Jalkapallo | Valioliiga
Valinta: Liverpool -1
Kerroin: 2.15
Stjernen - Narvik
 28.11.2020 17:00 | Jääkiekko
Valinta: Stjernen
Kerroin: 1.50
WutangYo
105.2%

Valinta: Club Brügge (-2)
Kerroin: 3.00
S4qq
124.41%

Complexity - Cloud9
 28.11.2020 20:30 | Esports | CSGO
Valinta: Kartta 2 Complexity -2.5
Kerroin: 1.75
WutangYo
105.2%

Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
 28.11.2020 20:00 | Amer. jalkapallo
Valinta: Allen Josh vähintään 2 touchdownia
Kerroin: 6.80
Goat
102.04%

Valinta: Tulosveto: 0-2
Kerroin: 8.00
Goat
102.04%

Bor. Dortmund - FC Köln
 28.11.2020 16:30 | Jalkapallo
Valinta: Yli 2.5 maalia
Kerroin: 1.40
Goat
102.04%

VfB Stuttgart - Bayern München
 28.11.2020 16:30 | Jalkapallo | Bundesliiga
Valinta: Kotitasoitus +1 bayern munchen
Kerroin: 1.65
Goat
102.04%

Norwich - Coventry
 28.11.2020 17:00 | Jalkapallo | Engl. Championship
Valinta: Norwich (-1)
Kerroin: 2.85
S4qq
124.41%

Union Berlin - Frankfurt
 28.11.2020 16:30 | Jalkapallo | Bundesliiga
Valinta: Union Berlin
Kerroin: 2.50
S4qq
124.41%

Stuttgart - Bayern München
 28.11.2020 16:30 | Jalkapallo | Bundesliiga
Valinta: Bayern München (-1)
Kerroin: 1.72
S4qq
124.41%

RB Leipzig - Bielefeld
 28.11.2020 16:30 | Jalkapallo | Bundesliiga
Valinta: Maalimäärä: yli 3.5
Kerroin: 2.30
S4qq
124.41%

Pitkävetovihjeet ilmaiseksi joka päivä

Pivekunkussa jyvät erottuvat akanoista, sillä näet jokaiselta vihjaajalta palautusprosentin kyseisestä lajista. Voit mennä katsomaan myös pitkävetovihjeen laatijan profiilin ja tutkia hänen kokonaispalautusprosentin, sekä nähdä hänen viimeiset vetonsa. Enää sinun ei tarvitse katsella vihjeitä satunnaisilta pelaajilta ilman seurantaa.

Sivustolla on käyttäjiltä satoja vihjeitä päivittäin ja lajivalikoima on todella laaja. Näin suurta ilmaista pitkävetovihjepalvelua ei ole Suomessa ennen nähty. Tämän lisäksi parhaat pitkävetovihjeiden kirjoittajat palkitaan hyvästä työstään. Samalla kun otat parhaat pitkävetovihjeet haltuun, kannattaa hyödyntää sivustomme erinomaiset vedonlyöntibonukset.

Kuinka tunnistan parhaat pitkävetovihjeet?

Kuten aikaisemmassa kappaleessa mainittiin niin kaikista vihjaajista tehdään seurantaa sen mukaan miten vihjeet osuvat. Kyseisen lajin palautusprosentin löydät pitkävetovihjaajan nimen alta. Vihreässä tai punaisessa ovaalissa on prosenttiluku, mikä kertoo kuinka hyvn vihjeet ovat palauttaneet rahat takaisin. Vihreällä on merkattu vihjaaja, jonka vihjeet kyseisessä lajissa ovat olleet voitollisia. Punaisella merkataan taas ne pelaajat, jotka ovat tällä hetkellä pikkuisen pakkasen puolella.

pitkävetovihjeet seuranta

Kirjoita omia vetovihjeitä

Sivustollamme voit lukemisen lisäksi julkaista omia vetovihjeitä. Ei ole väliä oletko ammattilainen vai harrastelija. Vetovihjeet on tarkoitettu kaikille. Mitä enemmän vihjaajia on, sitä voitollisemmaksi vedonlyönti tulee kaikille. Jokainen ei voi olla paras kaikessa, mutta jos jokainen julkaisee pitkävetovihjeitä siitä lajista mistä tietää eniten, niin lopputulos ryhmässä on kaikille hyvä. Olemme vakuuttuneita siitä, että vedonlyönnissä on sijaa yhteistyölle.

Kuinka kirjoittaa hyvä vedonlyöntivihje?

Vedonlyöntivihjaaminen on harrastajille oiva tapa purkaa omia ajatuksia muiden vedonlyöjien keskuuteen. Yhteisöllisyys on alalla suuressa osassa, sillä kukaan ei kykene omin avuin kaatamaan tuulimyllyjä, jotka tässä tapauksessa ovat rautaiset kerroinlaskennan ammattilaiset, joiden tekeminen paranee vuosi vuodelta. Vedonvälittäjät maksavat isoja summia osaajille, jotka takovat niille mahdollisimman tarkat arviot, joiden mukaan vedonlyöntitoimisto voi muovata omat tuottoisat linjansa vetokohteisiin. Osaavia tekijöitä löytyy myös vetoja lyövien puolelta, ja voitollisten vedonlyöjien vedonlyöntivihjeet ja arviot ovat kovassa huudossa, ja ne saavuttavat hyviä lukijamääriä. Missään vetokohteessa ei ole yhtä näkökulmaa, vaan jokainen vedonlyöjä ajattelee ottelun ennakoinnin ja kulun eri tavalla. Muiden näkökulmat voivat joko vahvistaa omaa, vastaavaa, tai synnyttää lisää keskustelua aiheesta. Siksi on hieno asia, että aktiivisia vihjaajia löytyy, ja tulee hyvää tahtia lisää. 

Miten sitten kirjoitetaan hyvä vedonlyöntivihje? Aivan ensimmäisenä vihjeen lukijan huomio kiinnittyy vihjattavaan lajiin, sarjaan sekä otteluun. Siksi onkin tärkeää, että aivan ensimmäisenä vihjeessä ilmoitetaan: Laji, pelattava sarja, joukkueet/pelaajat, ja alkamisaika (kellonaika+päivämäärä. Esimerkiksi Valioliigoja on useassa erimaassa Englannista aina Etelä-Afrikkaan asti.

Vetovihjeissä ei missään nimessä ole hyväksi jättää kertomatta tietoa, josta on hyötyä. Etenkin aloittelevalle vedonlyöjälle voi olla ikävä yllätys, jos muuten hyvästä vetovihjeestä puuttuu oleellista tietoa, kuten sarja tai alkamisaika, sillä sen lisääminen vihjeeseen ei veisi vihjaajalta aikaa, mutta tiedonhakeminen etenkin pienemmistä sarjoista ja parhaista tulospalveluista tietämättömille voi käydä yllättävän vaikeaksi. Kovimmatkin betsaajat ovat joskus olleet aloittelijan kengissä, ja hyvien kohteiden missaaminen puuttuvan tiedon vuoksi ei palvele ketään.

Yleinen pieni miinus jota vedonlyöntivihjeissä tapaa usein on oikeiden termien ja nimien puuttuminen, tai termien selittämättä jättäminen. Pitkään koripalloa seuranneelle fastbreakit ja lockdown-puolustukset ovat varmasti tuttua hommaa, eikä vie aikaakaan päätellä kuka mahtaisi olla vaikkapa ”Lebukka” tai ”Steph”. Lempinimien käyttö vihjeessä ei missään nimessä ole haitaksi, pikemminkin hyväksi toiston välttämiseksi. Ensimmäisissä kappaleissa on kuitenkin hyvä puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se fakta, että vetovihjeitä luetaan usein sarjoista, joihin halutaan päästä sisälle, mutta tietoa ei vielä ole. 

Sitten mennään itse vihjeen pääsisältöön, eli perusteluihin. Hyvä vetovihje on perusteltu tarkasti, mutta se ei ole täynnä ohi raiteiden menevää höpinää, joka vie lukijan mielenkiinnon ensimmäisen kappaleen jälkeen. Hyvässä perusrakenteessa voitaisiin vaikkapa lyhyesti esitellä sarja ja joukkueet. Aiemmat tapahtumat pelaajien/joukkueiden koitoksissa ja taustalla ovat hyvä jatkumo aloitukselle, ja lukijakin seuraa tekstiä mielellään, jos eteneminen on järkevää, ja siitä saa selville tärkeitä asioita. Esimerkiksi joukkueiden kauden eteneminen, sarjatilanne ja viime otteluiden tärkeät tapahtumat ovat hyvää ja arvokasta tietoa, joista lukija voi tehdä myös omia näkemyksiä. 

Esimerkki hyvästä veikkausvihjeen rungosta

Sarjassa X pelataan iso lauantaikierros, ja klo XX:XX alkavassa ottelussa kohtaavat vanhat veriviholliset, joukkueet 1 ja 2.

Joukkue 1:n kausi on ollut karmeaa tervanjuontia. Edelliskauden menestys on jäänyt täysin unholaan, kun joukkue hävisi ensimmäiset viisi otteluaan, ja potki rakastetun valmentajan pihalle. Uuden koutsin kanssa homma on mennyt vielä kehnommin, kun ensimatseissa sentään hyökkäys sai maaleja aikaiseksi, mutta nyt myös hyökkäyshanat ovat tukossa surkean puolustuksen ohella.

Joukkue 2 on ollut vanha tuttu kuva itsestään edellisvuosilta. Vankkaan puolustuspeliin ja kotiyleisön piiskaan luottava porukka on kasannut kotona 2 voittoa, sekä arvokkaan tasapelin sarjakärkeä vastaan. Vieraissa on tullut kaksi tasuria keskikastin porukoita vastaan, sekä onnekkaan lisäaikamaalin tuoma voitto putoamiskandidaatista.

Rungon ei välttämättä tarvitse olla romaanin pituinen, vaan jos vihjaaja on varma että kaikki oleellinen löytyy vihjeestä, on se silloin todennäköisesti hyvä.  

Kun tulee aika esitellä ottelun pelivalinta, on edessä kaikista tärkein työmaa, sillä moni lukee vihjeestä vain pelivalinnan ja loppuosan jossa perustelu yleensä tulee ilmi. Perustelussa ei tarvitse jossitella mahdollisista tappion syistä, vaan mennä asiaan, että miksi juuri vihjattu kohde on hyvä pelivalinta. Näin lukija uskoo enemmän pelivalintaan, ja vihjaajasta saa kuvan, että luottoa kohteeseen on ja kyseessä on osaava kaveri. Kohteessa harvemmin on vain yhtä asiaa joka toimii puoltona, joten tekstiin kannattaa ladata kaikki asiat, jotka tukevat perustelua. Yli äyräiden ei kuitenkaan kannata mennä, esimerkiksi kertomalla täysin vähäpätöisiä juttuja, eikä varsinkaan keksimällä valheita virheen täytteeksi.

Esimerkki hyvästä vedonlyöntivihjeen perustelusta

Ottelussa parhaana pelivalintana on tällä kertaa kotijoukkueen (1) maalittomuus. Joukkue 1 on tarjonnut uuden valmentajansa alaisuudessa puolustusvoittoisempaa peliä, mutta koska vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä, kentän alemman puoliskon ollessa heikko, on joukkue ampunut itseään jalkaan, kun tappiosuma on jatkunut oman maalisarakkeen näyttäessä nollaa liian usein. 

Joukkue 2 sen sijaan esittää illasta toiseen vahvoja otteita, etenkin puolustuspäässä, jossa sillä operoivatkin liigan paras veska, sekä liigan tähdistöön viime kaudella valittu toppari Y. Joukkue rohkenee hyökkäämään vieraissa lähinnä tappioasemassa, mutta tässä ottelussa voidaan nähdä siipirikkoista kotisakkia vastaan uusia kuvioita.

Markkina ylireagoi selkeästi kovana maalintekoporukkana tunnetun joukkueen 1 historiaan, nimittäin valmentaja K on peluuttanut tyylilleen uskollisena peliä puolustus edellä, ja maalit ovat jääneet vähiin. 

Tarjottavat kertoimet ovat ehdottomasti pelattavia, koska isäntien hyökkäysuhka on vieraiden muuria vastaan lähes olematon. 

Vihjeen päätteeksi ilmoitetaan vielä: Pelattava kohde, kerroin ja vedonvälittäjä

Jos kohteen jättää vihjeen loppuun, voi se innostaa lukijaa tsekkaamaan koko vihjeen lävitse, sen sijaan, että kohde poimittaisiin vain nopeasti lapulle, tai tyrmättäisiin lukijan oman näkemyksen perusteella. 

Harjoitus tekee mestarin myös vihjaamisessa. Mitä enemmän kokemusta vedonlyönnistä on, sitä mielenkiintoisempia, ja harvemmin tavattavia asioita vihjeisiin on mahdollista sisällyttää. Aloittelevat vihjaajat pyörivät usein sarjataulukoiden, nimien ja tulosten ympärillä, ja se on ihan oikein. Kukaan ei voi aloittaa monimutkaisista asioista, eikä osalla edes ole kiinostusta sellaisten lukemiseen. 

Faktat kuten maaliodottama per ottelu ovat tällaisia asioita, joita vihjeisiin ehdottomasti on tervetullut sisällyttää, mutta ilmankin pärjää. Se, mikä erottaa oppineen vihjaajan ja aloittelevan kaverin, on tiettyihin tekijöihin suhtautuminen. Lajituntemus on erittäin tärkeää omassa vihjeessä, ja asioiden paisuttelu voi johtaa huonoihin tuloksiin. Koripallossa yksittäisen tähtipelaajan puuttuminen voi muuttaa kerrointa useilla kokonaisluvuilla, mutta vaikkapa maalintekovoimaisen jalkapallojoukkueen avauksen laiturin puuttuminen ei ole asia josta kannattaa vääntää tekstiä suu höyryten paria lausetta kauempaa. Rosterituntemus on tärkeää, ja vihjaaja voi loukkaantumis/pelikieltotilanteissa tutkailla tulevaa ottelua korvaajan kautta, sen sijaan että poissaolo muodostuu liian suureksi asiaksi.

Vihjaamiseen on matala kynnys, ja jos erimielisiä kommentteja tulee, ainoastaan rakentavaa palautetta kannattaa seurata. Kukaan ei ole seppä syntyessään, ja parhaat vihjaajat ovat vuosien rutiinin muovaamia tekijöitä, joilla on hallussa sekä sana että vedonlyönnin lainalaisuudet. Missään nimessä ei kuitenkaan kannata jumiutua mukavuusalueelle, vaan uusien asioiden kokeilua ja analysointia kannattaa kokeilla myös vihjeiden parissa.