Pitkävetovihjeet: viimeksi lisätyt

Tapahtuma
Valinta
Kerroin
Vihjaaja
Valinta: Demokraatit
Kerroin: 2.30
Ipelius
112.4%

Lisää oma vihje

Kampanjat

Pitkävetovihjeet ilmaiseksi joka päivä

Pivekunkussa jyvät erottuvat akanoista, sillä näet jokaiselta vihjaajalta palautusprosentin kyseisestä lajista. Voit mennä katsomaan myös pitkävetovihjeen laatijan profiilin ja tutkia hänen kokonaispalautusprosentin, sekä nähdä hänen viimeiset vetonsa. Enää sinun ei tarvitse katsella vihjeitä satunnaisilta pelaajilta ilman seurantaa.

Sivustolla on käyttäjiltä satoja vihjeitä päivittäin ja lajivalikoima on todella laaja. Näin suurta ilmaista pitkävetovihjepalvelua ei ole Suomessa ennen nähty. Tämän lisäksi parhaat pitkävetovihjeiden kirjoittajat palkitaan hyvästä työstään. Samalla kun otat parhaat pitkävetovihjeet haltuun, kannattaa hyödyntää sivustomme erinomaiset vedonlyöntibonukset.

Kuinka tunnistan parhaat pitkävetovihjeet?

Kuten aikaisemmassa kappaleessa mainittiin niin kaikista vihjaajista tehdään seurantaa sen mukaan miten vihjeet osuvat. Kyseisen lajin palautusprosentin löydät pitkävetovihjaajan nimen alta. Vihreässä tai punaisessa ovaalissa on prosenttiluku, mikä kertoo kuinka hyvn vihjeet ovat palauttaneet rahat takaisin. Vihreällä on merkattu vihjaaja, jonka vihjeet kyseisessä lajissa ovat olleet voitollisia. Punaisella merkataan taas ne pelaajat, jotka ovat tällä hetkellä pikkuisen pakkasen puolella.

pitkävetovihjeet seuranta