Mitä olemme?

Pivekunkku sivusto on perustettu auttamaan vedonlyöjiä kohti voitollisempaa vedonlyöntiä, siihen on apuna voitolliset vihjeet ja hyödynnettävät vedonlyöntibonukset. Sivustomme on avattu kovan työn tuloksena vuonna 2020. Haluamme tarjota hyvän vihjaus- ja seuranta-alustan niin ammattilaisten kuin harrastajien käyttöön.

Meille riittää se että olet kiinnostunut vedonlyönnistä ja haluat mahdollisesti kehittyä siinä joko seuraamalla muita tai aloittamalla vihjaamisen itse.

Yhteisöllisyys

Usein vihjaussivustot perustuvat muutamaan sisällöntuottajaan, joiden vihjeiden palautusprosenteista ei ole mitään mainintaa. Meillä jokainen käyttäjä on halutessaan sisällöntuottaja. Palautusprosentteja seuraamalla näet kuka on minkäkin lajin aito Pivekunkku!

Luotettavuus

Kuten kaikki ilmaiset vihjaussivustot, myös me olemme affiliaatti-sivusto. Jotta saamme sivustosta koituvat kulut hoidettua niin teemme yhteistyötä eri vedonlyöntitoimistojen kanssa.

Meille on kumminkin tärkeää että yhteistyökumppanimme ovat kaikki luotettavia toimijoita ja haluamme tarjota käyttäjillemme talletusbonuksia mitä ei muualta saa.

Jos olet tehnyt vedonlyöntitilin meidän kautta ja ilmenee jonkinlaista ongelmaa, niin älä pelkää ottaa meihin yhteyttä. Meillä on suorat kontaktit eri toimistoihin ongelmatapauksissa.