vitun montreal

Joakim koki vedonlyöntiä pahimmillaan – 113 374€ maalin päähän

Facebook-ryhmämme jäsenet saivat hieraista silmiään perjantaina 17.1, kun ryhmämme jäsen Joakim laittoi kuvakaappauksen 12.1 pelatusta lapustaan. Lapussa oli jopa 12 kohdetta yön NHL-kierrokselta ja mukana myös isoja kertoimia. Panos oli vain 1€, mutta kerroin oli huikea 113374.

Joakim sai lapun yhtä matsia vaille oikein. Ainoastaan Montreal Candiens ei mennyt oikein pelattuaan tasapelin Ottawa Senatorsin kanssa. Lappu herätti paljon reaktioita muissa käyttäjissä, joten ajattelimme kysäistä lapun tekijältä muutaman kysymyksen asiaan liittyen, vaikka päällimmäisenä ajatuksena onkin että “Nyt vituttaa”

Lappu muodostui näistä

 1. Montreal Candiens – 2.15
 2. Tampa Bay Lightning – 2.05
 3. Islanders/Bruins X – 4.10
 4. St Louis Blues – 1.75
 5. Nashville Predators – 2.40
 6. Chicago Blackhawks – 2.18
 7. Carolina Hurricanes – 1.74
 8. Calgary Flames – 2.08
 9. San Jose Sharks – 2.90
 10. Vancouver Canucks – 3.10
 11. Columbus Blue Jackets – 4.05
 12. New Jersey Devils – 5.20

 

Joakim sanoo pelaavansa yleensä pari rekkalappua isommille NHL-kierroksille. Suosikki vedonlyöntitoimistoja ovat Unibet, Nordicbet ja Leovegas. Kyseiseen lappuun hän käytti enemmän aikaa kuin yleensä, miettien että mitkä jengit voisivat olla yllättäjiä. Yleensä 10-12 kierroksen peleissä hän hakee 2-3 yllätysvoittoa ja 1-2 tasapeliä. Tuona yönä kaikki isot kertoimet piti, mutta hommat laittoi reisille Montreal Canadiens.

 

Miltä tuntuu kun voitto jää niin pienestä kiinni?

“Livenä en onneksi peliä katsonut. Nukuin hyvin mielin kunnes aamu koitti. Voin sanoa ihan suoraan että vitutuksen määrää ei voi kuvailla. Epäreaslistinen olo. Siitä on kohta jo pari viikkoa ja vieläkin miettii ja jossittelee kavereille ja itselleen, mitä kaikkee olis 113 000€ voinut tehdä, miten se olisi auttanut monessa asiassa. Katsoin tietenkin highlightsit Montreal matsista, siellä oli tolppia ja läpiajoja Montrealin miehillä, ei käytännössä yhtään kunnon paikkaa koko pelissä Ottawalla. Sitten 3-4 min ennen loppusummeria Montrealin neloskentän Peca tökkää kiekon omiin. Olisi ees hävinnyt kunnolla mutta oli niiiiin lähellä…”

 

Kiitoksia kommenteista ja metsästysonnea!

“Kiitos. Toivottavasti vielä joskus osuu, mutta ei todennäkösesti tällä vuosikymmenellä.”

 

Korvaamme kantautuu huhuja, että Montreal Canadiens on nyt ikuisella no-bet listalla.