vertaile vedonlyöntikertoimia

Kerroinvertailu – Parhaat sivustot

Kerroinvertailu on yleistä vedonlyöntimaailmassa ja sille on myös hyvä syy. Koska eri vedonlyöntisivustojen vedonvälittäjät muodostavat kertoimet omilla tavoillaan, on pelaajan kannelta tärkeää löytää optimaaliset kertoimet kullekin vedolle. Vertailussa kannattaa myös muistaa tarkastella päälinjojen ulkopuolisia vetoja ja erikoisempia vetomuotoja, joista voi hyvinkin löytyä toimivia tärppejä. Tutustumme tällä sivulla myös verkon parhaisiin kerroinvertailusivustoihin ja tutkimme tapoja, joilla pelaajan on mahdollista pelata voitokkaasti kerroinvertailua hyödyntäen. Perehdymme myös arbitraasien käyttöön ja esittelemme tapoja hyödyntää kerroinvertailua Veikkauksen peleissä.

Mitä kerroinvertailu tarkoittaa?

Kerroinvertailu tarkoittaa vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamien kertoimien vertailua. Kerroinvertailun tarkoituksena on löytää korkein tarjottu kerroin sillä hetkellä, kun vedonlyöjä haluaa lyödä vedon. Alla olevassa kuvassa on 1X2-kerroinvertailua Mestarien liigan futismatsiin.

kerroinvertailu

Kerrointen vertailu on fiksua, jos omasta vedonlyönnistä haluaa tehdä tavoitteellista ja tähdätä voittoihin. Kertoimia on järkevää vertailla, koska kaikki vedonlyöntipalvelut eivät tarjoa samoja kertoimia vedonlyöntikohteisiin, vaan palveluiden omat vedonvälittäjät tai ulkoiset tahot laskevat kullekin kohteelle kertoimet tapauskohtaisesti. Kullekin lajille voi vedonlyöntipalveluissa olla myös omat laskijat kerrointen määrittelyyn.

Koska kertoimet vaihtelevat laajastikin, vaikuttaa tämä pelaajan voittomahdollisuuksiin. Vaikka pelaaja olisikin veikannut esimerkiksi jonkin tietyn ottelun tuloksen oikein ja saanut siitä sievoisen summan pelitililleen, olisi toisessa vedonlyöntipalvelussa tehdyllä vedolla voittaa entistä enemmän rahaa. Tästä syystä kertoimia kannattaa ehdottomasti vertailla ja pyrkiä satsaamaan vetoihin, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen tuoton pelatulle rahalle. Kukapa ei haluaisi voittaa enemmän?

Muista hyödyntää kerroinvertailua myös pelivihjeitä kirjoittaessa! Voit voittaa Pivekunkun vedonlyöntikilpailuista riihikuivaa rahaa joka kuukausi. Muista tarkistaa ennen pitkävetovinkkien kirjoitusta korkeimmat kertoimet vedonlyöntisivustoilta. Jo pari senttiä korkeampi kerroin tarkoittaa pitkässä juoksussa merkittävästi suurempaa pistepottia ja sitä kautta parempaa voittomahdollisuutta Pivekunkun kisoissa.

Miksi kerroinvertailu on tärkeää?

Kerroinvertailu on tärkeää, koska se mahdollistaa suurempia voittoja. Kun pelaaja pelaa tietyn urheiluvedon, saa suuremman kertoimen vedon valitsemalla itselleen luonnollisesti suuremman voiton vedon osuessa oikeaan. Onneksi kertoimia kuitenkin voi vertailla sen parhaimman löytämiseksi. Joskus kertoimissa voi olla suuriakin eroja, mutta toisinaan erot ovat näennäisen pieniä. Voi vaikuttaa lähes yhdentekevältä pelata 2,1:n suuruisella kertoimella 2,2:n suuruisen sijaan, mutta kannattaa aina muistaa, että pitkässä juoksussa huonompien kerrointen suosiminen livauttaa pelaajan sormien läpi suuriakin summia.

Tästä syystä onkin varsin viisasta avata tili useammallekin vedonlyöntisivustolle. Se, että yksi palvelu tarjoaa kerran hyviä kertoimia ei ole tae siitä, että näin olisi aina, joten eri palvelut voivat hyvinkin tarjota eri kohteisiin ja tilanteisiin toisia suotuisampia kertoimia. Vaivana tämä on kohtuullisen pieni ja maksaa itsensä kyllä takaisin pitkässä juoksussa.

Kun avaat tilit uusille vedonlyöntisivustoille, voit lunastaa myös erilaisia bonuksia. Lähes kaikki betsisivustot tarjoavat tilin avauksen yhteydessä talletusbonuksia tai ilmaisvetoja. Kerroinvertailua hyödyntällä lyöt siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Parannat pelimenestystäsi ja kasvatat myös pelikassaasi bonusrahalla. Löydät markkinoiden parhaat bonukset vedonlyöntiin täältä Pivekunkukusta: katso parhaat vedonlyöntibonukset.

Älä siis anna laiskuuden ottaa valtaa, vaan suosi röyhkeästi vain parhaita vedonlyöntikertoimia tarjoavia palveluita!

Vertaile myös muita kuin päälinjoja!

Pelkkien kertoimien lisäksi voi olla fiksua vertailla myös muita erilaisia vetomuotoja, jotka tarjoavat usein entistä parempia kertoimia vedonlyöntiin. Tyypillinen esimerkki on 1X2-vedonlyönti, jossa pelaaja pelaa esimerkiksi kotivoittoa kertoimella 2,00x, mutta Aasian linja -0,5/+0,5 tarjoaakin kertoimen 2,05x. Tämä ei jälleen kerran kuulosta paperilla erityisen mahtavalta diililtä, mutta on jälleen hyvä muistaa, että pitkässä juoksussa suurempien kertoimien metsästys kannattaa ja pienemmistäkin lisätienesteistä kasvaa ajan myötä suuria potteja.

Alla olevassa kuvassa on esimerkki aasialaisista -0,5/+0,5 linjoista jalkapallo-otteluun.

asian linja

Silmät siis kannattaa ehdottomasti pitää auki ja verrata rohkeasti kaikenlaisia mahdollisuuksia. Myös erikoisempia vetomuotoja, kuten joukkueiden ”team totalseja” kannattaa tarkkailla. Tällaisista vetomuodoista voi löytää suuriakin poikkeamia, sillä pienemmän limiitin kohteissa kertoimilla on tapana heilua kovasti. Testaa siis eri sivustoja, jotka tarjoavat eniten vertailukertoimia niihin sarjoihin, joita itse pelaat!

Suosituimmat kerroinvertailusivustot

Jos kerroinvertailu on vielä tässä vaiheessa vieras konsepti, on hyvä uutinen se, että netistä löytyy kasapäittäin kerroinvertailusivustoja, jotka hoitavat homman puolestasi. Esittelemme nyt lyhyesti muutaman oman suosikkimme, joiden kautta pääset vertailemaan kertoimia monenlaisiin vedonlyöntikohteisiin. Kerroinvertailusivustoilla kannattaa huomioida, että usein sivustojen ilmaisversioista puuttuu tiettyjä vedonvälittäjiä, eli suomalaispelaajan kannattaa kuitenkin tarkastella myös Veikkauksen sivustoa.

Odds Portal

Odds Portal on suosittu kerroinvertailusivusto, joka tarjoaa viimeisimmät vedonlyöntitarjoukset yli kuudeltakymmeneltä suurelta vedonvälittäjältä. Sivusto mahdollistaa vedonlyöntitrendien seuraamisen ja yhden klikkauksen vedot sivuston omalla etävedonlyöntilomakkeella. Sivuston käyttöliittymä on moderni ja intuitiivinen, joten haluamansa kertoimet löytää palvelusta varmasti helposti. Odds Portalilla on siis varsin toimiva verkkosivusto, ja sivusto äskettäin päivittynyt myös mobiiliversioon.

Oddschecker

Oddschecker on varsinainen konkari kerroinvertailusivustojen joukossa. Kyseessä on jo vuonna 1999 perustettu palvelu, joka on käyttäjälle täysin ilmainen. Oddschecker tarjoaa laajan paletin kertoimia kaikelaisiin urheilulajeihin sekä listaa myös tarjouksia brittipohjaisilta vedonvälittäjiltä. Oddscheckeriltä löytyy myös varsin pätevä mobiilisovellus, joka tekee kerrointen vertailuista helppoa myös älypuhelimella. Se on saatavilla sekä Android- että iOS-versioina ja toimii niin puhelimilla kuin tableteillakin.

Betbrain

Myös Betbrain kuuluu kerroinvertailusivustojen vanhoihin tekijöihin, sillä kyseessä on vuonna 2000 julkaistu sivu, joka oli mukana tarjoamassa näkemyksiä kertoimiin jo verkkovedonlyönnin alkulähteillä. Sivuston käyttöliittymä on varsin selkeä ja haluamansa löytää kyllä helposti, mutta moderniksi sitä ei voi haukkua. Betbrainilla ei myöskään ole omaa puhelinsovellusta, joten kertoimia pääsee vertailemaan ainoastaan selaimen kautta.

Pelaa voitollisesti kerroinvertailun avulla

Kuten olemme todenneet, kerroinvertailun avulla pelaaja voi kasvattaa voittojaan varsinkin pitkässä juoksussa. Vaikka tienaaminen vaatii aina voittavien kohteiden löytämistä ja oikein osumista, voidaan kerroinvertailun avulla tehdä pienistä voitoista suurempia ja suuremmista entistä parempia. Kerroinvertailua voi halutessaan käyttää esimerkiksi siten, että käyttää yhteä vedonvälittäjää niin sanotusti referenssinä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja voi esimerkiksi käyttää kotimaisen Veikkauksen tarjoamia kertoimia viitteenä pelatessaan toisissa palveluissa.

Käytännössä siis pelaaja voi käyttää Veikkauksen tai muun haluamansa bookkerin tarjoamia kertoimia, muuttaa ne prosenteiksi ja prosentteja hyödyntämällä löytää ylikertoimet toisesta palvelusta. Ylikerrointen määrittelyyn vaaditaan hieman todennäköisyyslaskentaa. Jos olet esimerkiksi laskenut tietyn joukkueen kotivoiton mahdollisuudeksi 50 % ja referenssisivustosi kerroin kyseiselle kohteelle on 2,50, tulee sinun tarkistaa tuloksen odotusarvo. 50 % todennäköisyys desimaalina on 0,5, joka kerrotaan 2,50:n kertoimella, josta saadaan positiivinen odotusarvo 1,25. Yli 1,00 odotusarvot ovat siis positiivisia odotusarvoja eli ylikertoimia.

Arbitraasit tarjoavat ilmaista rahaa

Arbitraasien avulla on mahdollista tienata vedonlyönnissä lähestulkoon ilmaista rahaa. Arbitraasilla tarkoitetaan sitä, kun pelaaja löytää pelaamaansa kohteeseen sellaiset kertoimet, jotka risteävät suuresti ja tarjoavat varman voiton. Esimerkiksi yksi vedonlyöntipalvelu voi tarjota tietyn ottelun tosielle joukkueelle kertoimeksi 2,05 ja toinen vedonlyöntipalvelu täysin saman kertoimen toiselle joukkueelle, voi pelaaja jakaa panokset siten, että voitto on täysin varma. Arbitraaseja löytää esimerkiksi tenniksestä, jossa voittaja on rajallisesti. Tästä syystä Pitkäveto on arbitraasipelaamisessa suosittua.

Kuvassa Pitkävedon kertoimia.

pitkaveto

Mikseivät sitten kaikki pelaajat tienaa ilmaista rahaa lyömällä arbitraasivetoja? Useimmiten arbitraasit eivät valitettavasti ole saatavilla kovin pitkään ja kyse voi olla jopa sekunneista. Arbitraasien metsästys manuaalisesti voi siis olla melkoisen vaikeaa. Tästä syystä monet pelaajat turvautuvatkin erilaisiin apuohjelmiin. Esimerkiksi RealBettingin kaltaiset ohjelmistot skannaavat kymmeniltä eri vedonlyöntisivuilta ja ilmoittaa käyttäjälle arbitraasin löytymisestä.

Myös arbitraasipelaaminen vaatii harjoittelua, ja vaikka niin sanotusti ilmaista rahaa onkin mahdollista tienata, eivät kaikki siihen suinkaan pysty. Jos arbitraaseilla haluaa voittaa, tuleekin asiaan myös perehtyä ja käyttää tarvittaessa apuohjelmaa suotuisten vetojen löytämiseen.

Hyödynnä kerroinvertailua Veikkauksen peleissä

Kerroinvertailua voi hyödyntää Veikkauksen peleissä. Kerroinvertailusivustojen avulla pelaajan on helppo vertailla vaikka koko markkinan keskiarvokertoimia ja muuttaa ne halutessaan todennäköisyyksiksi. Odotusarvon laskettuaan pelaaja voi hyödyntää näitä lukuja myös Vakioveikkauksen peliprosentteja vastaan. Markkinan tarjoamilla todennäköisyydellä parannat Vakioveikkauksen pelimenestystä merkittävästi.

Kun ymmärrät todennäköisyyksiä, käytät markkinatietoja referenssinä ja osaat laskea vetojen odotusarvon ja tunnistat ylikertoimen, voit soveltaa tietojasi myös Veikkauksen peleissä. Yksi tapa on tutustua suosittelemiimme kerroinvertailupalveluihin, tutustua markkinoiden linjoihin ja käyttää niitä referenssinä etsiäksesi veikkauksen peleistä ylikertoimia. Kerroinvertailu ja veikkaaminen ovat taitolajeja, joten aloita pienillä panoksilla ja etene rauhallisesti. Koko pelikassaa ei kannata haaskata saman kortin varaan, vaan kokeilla kaikessa rauhassa omia siipiä vedonlyönnin parissa.