Liigatupla Veikkaukselle toi lähes 10 000€!

Tiistaina 26.10 pelattiin vain kaksi Liiga-matsia, Jukurit vs TPS ja Lukko vs KooKoo. Nopeasti meidän Pitkävetokuningas -ryhmää selaamalla pääpaino vedoissa oli ennakkosuosikeille TPS:lle ja Lukolle. Mielenkiinnon herätti kumminkin vedonlyöjä kuka haluaa pysyä tuntemattomana. Hän julkaisi ennen matsien alkua lapun missä oli tehty tupla altavastaajista. Jukurien kerroin oli Veikkauksella 4.55 ja KooKoon 4.30. Panos oli 500€, joten lappu toi lopulta huikeat 9780€.

(Juttu jatkuu vetokuvan jälkeen)

 

 

Lappua oli peesannut yllättävän moni, esimerkkikommentteja julkaisusta:

“Kiitos. Kertoimia piti kokeilla mutta panostuksia ei uskaltanu.”

“Kiitoksia tipsistä. 👌

“Kiitoksia myös vinkistä! 😎👌 Otin pienellä mut voitto silti!”

Hulvattomin kommentti oli kumminki tämä.

“Jos toi osuu nii kävelen Espoon ympäri takaperin ja kuvaan se”

Kommentin heittäjä laittoi myöhemmin illalla julkaisun että hän todellakin meinaa toteuttaa lupauksensa. Matkaa voi kuulemma seurata livenä torstaina klo 16:00 alkaen IG kanavalta @veikkopeltola.

Saimme voittolapun tekijän kiinni antamaan muutaman kommentin lapusta. Hän haluaa pysyä anonyyminä, joten kunnioitamme sitä. Hän kumminkin käyttää vedonlyöntipiireissä nimimerkkiä Vaakingi.

Kuinka päädyit tekemään kyseisen lapun?

“Laitan vaan betsejä mihin uskon, Jukurit pelasi viimeksi Tepsiä vastaan niin hyvin että ajattelin että tähän matsiin lähdetään hyvällä luottamuksella. KooKoo taas on suorittanut tasaisesti eikä ollut omasta mielestä altavastaaja tässä pelissä.”

Hänelle 500€ betsi on tavanomainen, eikä voittorahoille ollut sen suurempia suunnitelmia. Hän vastasi vain ytimekkäästi, että “Pelikassaan se menee”. Toivottavasti saamme nauttia hänen lapuistaan jatkossakin.

Onnitellut hänelle ja häntä peesanneille!

Funfact. Esimerkiksi Nordicbetille pelatessa lapun voitto olisi ollu 11 000€ 

#
Sivusto
Bonus
Arvosana
1

Nordicbet on lopettanut markkinoinnin suomeksi vuonna 2022.