paras tapa kierrättää vedonlyöntibonus

Paras tapa kierrättää vedonlyöntibonus

Vedonlyöntibonukset ovat varmasti kaikille vähänkään kokeneemmille vedonlyöjille tuttuja. Markkinoilta löytyy läjäpäin lafkoja, jotka antavat uusien asiakkaiden ensitalletuksille ylimääräistä rahaa. Usein vedonlyöntitoimistojen antama bonus on 100%, eli pelaajan talletus tuplataan. Vedonlyöntibonuksien kierrätysehdot riippuvat toimistosta, ja ne voivat olla mitä vain naurettavan helpon ja ärsyttävän vaikean väliltä. Kierrätysehtoihin kannattaakin aina tutustua ennen talletuksen tekemistä. Yleisesti ottaen, suurin osa bonuksista on mahdollista kierrättää voitollisesti, ja oikeanlaisella strategialla parannat odotusarvoasi entisestään.

Panoksen koko vaikuttaa lopulliseen odotusarvoosi

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että panoksen koolla on yllättävänkin iso merkitys, kun bonusta kierrätetään odotusarvoltaan negatiivisten vetokohteiden kanssa. Monet ovat varmasti törmänneet vedonlyöntisivujen kierrätysehdoissa kohtaan “Maksimipanos x euroa”. Tälle on syynsä, sillä pelaajan kannalta panoksen kannattaa olla mahdollisimman suuri, tämä maksimoi varianssin. Varianssin maksimointi on pelaajalle hyvä siksi, koska kun pelaaja menee katki, säästyy häneltä ylimääräisten -EV vetojen lyöminen. Mikäli kohteet ovat +EV, eli positiivisen odotusarvon vetoja, ei panoksen koolla ole tällöin mitään väliä. Voitollisten kohteiden löytäminen voi olla kuitenkin hankalaa, ja toimistolla saattaa olla tiettyjä ehtoja (mm. kierrätysaika), mitkä vaikeuttavat tarpeeksi monen voitollisen kohteen etsimistä. Turvallisempaa on siis olettaa, että kohteet ovat -EV.

Esimerkki: Miten bonuksella tehdään 64% tuotto

Otamme esimerkiksi helpon kierrätyksen omaavan Betiven bonuksen. Betiven bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus), eikä sivustolla ole bonuksen kierrätyksen maksimipanosta. Sivustolla on myös hyvä ~96-97% palautus vaikkapa NHL-kohteissa. Tässä esimerkissä oletamme, että löydämme 4 identtistä vetoa joiden kerroin on 2.00, ja ne voittavat 46% todennäköisyydellä. Tämä on täysin realistinen kohde, sillä nämä lähtökohdat olettavat toimistolta ~96% palautusta. Kohteiden kertoimet kannattaa muuten pitää mahdollisimman matalina, mutta kuitenkin yli kierrätysehdoissa vaaditun (Betiven tapauksessa yli 1.80).

Esimerkki:
1. ) Talletamme 100€, ja otamme Betiven 100% bonuksen. Alkukassamme on siis 200€
2.) Suoritetaan kierrätys lyömällä neljä 200€ vetoa (kerroin 2.00, tn 46%)
3.) Siinä kaikki. Pitkässä juoksussa tämä strategia tuottaa 100€ talletuksellemme 64% tuoton.

Kannattaa kuitenkin olla varautunut häviämään alkutalletus, sillä 67,4% todennäköisyydellä häviämme alkusijoituksemme kokonaan.
Lopputuloksemme hedelmä muodostuukin lopusta 32,6%:sta jolloin voitamme ihan sievoisia summia.

Esimerkin lopputulokset jakautuvat tarkasti näin:
67,4% todennäköisyydellä häviämme talletetun 100€
12,3% todennäköisyydellä jäämme 100€ voitolle
15,8% todennäköisyydellä jäämme 500€ voitolle
4,5% todennäköisyydellä jäämme 900€ voitolle
Keskimäärin jäämme voitolle 64€

Pienemmällä panoksella odotusarvo lähes puolittuu

Bonus on voitollista kierrättää myös pienemmillä panoksilla, mutta tällöin odotusarvomme kärsii melko paljonkin. Jos otamme katki menosta saatavan valuen pois kokonaan (lyömällä esim. vain 1€ vetoja), tippuu lopullinen tuotto-odotuksemme: 64%:sta 36 prosenttiin. Keskimäärin tällöin siis jäämme 36€ voitolle, mikä sekin on ihan hyvä tuotto. Tällöin pelaajan ei myöskään tarvitse kestää yhtä kovaa varianssia, mitä varmasti jotkut osaavat arvostaa. Kuitenkin, jos vatsahapposi kestävät isompia swingejä, on matemaattisesti fiksumpaa suosia suuren panostuksen kierrätystapaa.

Loppuun vielä lista helpon kierrätyksen vedonlyöntibonuksista:

1
100% / 100€
Kierrätys: 5x
Minimikerroin: 1.90
⭐ Nopeat kotiutukset
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
  • Vain 1 veto per tapahtuma lasketaan kierrätykseen
  • Kierrätysaikaa 60 päivää
2
100% / 100€
Kierrätys: 10x
Minimikerroin: 1.90
⭐ Huippu kertoimet
Lunasta Bonus
Lisätietoja
Lue arvostelu »
  • Vain 1 veto per tapahtuma lasketaan kierrätykseen
  • Kierrätysaikaa 60 päivää