Golden Knights ekan kauden Stanley Cup voittoon? 30 000€ lappu!

Nämä on näitä tarinoita, missä läppälapusta tuleekin kunnon aivopähkinä. Vuosi on 2017 ja seuraavaan kauteen oli NHL:llään nimetty uusi joukkue Las Vegas Golden Knights. Uutuuden viehätyksessä Marko V päätti laittaa jännitysbetsin Vegasille, jolloin motivaatio olisi suurempi seurata uuden joukkueen tekemistä ja hyvä syy ostaa vaikka uuden joukkueen lippalakki. Vegas oli laskettu kertoimissa aivan viimeiseksi voittamaan Stanley Cupin, parhaimmillaan sille sai 200 kerrointa. Marko löi 200€ lapun keskikertoimen ollessa 150. Tämä tarkoittaisi siis huikeaa 30 000€ voittoa. Tähän ei Marko eikä muutkaan tietenkäään uskoneet.

Harkkapelit menivät uudelta joukkueelta hyvin, mutta näille ei oikein osannut antaa hirveästi arvoa. Selkeää kumminkin oli että keskinkertaisuutta täynnä oleva joukkue pelasi todella hyvin yhteen. Voittaen kolme neljästä vierasmatsista, mutta eivät “kotona” voittaneet yhtäkään

Kausi alkaa

Golden Knights antoi heti lokakuussa myrskyvaroituksen. He hävisivät yhdestätoista pelistä vain kolme. Moni matsi oli tiukka, mutta heillä olis selkeä voittamisen kulttuuri heti ensimmäisenä kuukautena. Avain oli erinomainen oman pään pelaaminen. Siinä vaiheessa Marko jo tiesi että tämä betsi ei ollut huono, kävi miten kävi.

Marraskuu oli heikompi, mutta silti voitollinen statsein 7-5-1. Joulukuun jälkeen Marko oli varma että kyseessä on selkeä playoff-joukkue. Golden Knights hävisi kolmestatoista ottelusta vain yhden. Tässä vaiheessa Marko alkoi miettiä että miten asia olisi syytä

hoitaa. Jännittääkkö loppuun vai niin sanotusti “surettaa” betsi, eli pelata sitä vastaan, koska kertoimissa oli kaulaa niin paljon.

Golden Knight aloittaa playoffit

Sitten se alkoi, ja päätös oli tehtävä. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli LA Kings. Marko ei henkilökohtaisesti luottanut että uusi joukkue olisi valmiina playoffeihin, onhan se aivan eri maailma kuin runkosarja. Hän löi varmistuksen LA Kingsille (LA Kings jatkoon kertoimella 2.03 ja panos 2000€). Kuinkas kävikään, Vegas voitti sarjan puhtaasti 4-0.

Seuraavaksi vastassa oli SJ Sharks. Astetta kovempi joukkue, joten Marko jatkoi varmistusvetoja, koska tappioriskit oli nyt pakko paikata (Sharks jatkoon kertoimella 1.95 ja panos 2400€). Sharksin voiton myötä voittoa tulisi huimat 80€ viime sarjan tappioiden myötä, joten Vegasin voittoa toivottiin. Vegas voitti Sarjan 4-2.. Tässä vaiheessa Marko mietti että tulikohan tehtyä virhe, kun ei alunperin luottanut Vegasiin?

Finaalisarja Golden Knight vs Washington Capitals

Kaiken varmistuksen jälkeen oltiin tilanteessa, että aivan sama kumpi voittaisi Marko tekisi voittoa 6500€ kumman vain Stanley Cup voitolla. Mielenterveyden takia Marko kumminkin toivoi että Capitals voittaisi, että kaikki varmistukset olisi oikeutettuja. Toki se olisi hienoa näyttää lappua, mitä ei varmaan monellakaan maailmassa olisi. Finaalisarjassa kumminkin Capitals oli paljon parempi ja Marko sai huokaista helpotuksesta.

Kaikki matemaattinen laskeminen ja jossittelu loppui vihdoin. Matkaa puitiin paljon Pitkävetokuningas -ryhmässä ja moni jännitti mukana. Marko sanoo että projekti oli paljon mielekkäämpi kun sitä seurattiin porukalla. Hän miettii ettei vastaavia tilanteita varmaan hirveästi hänen vedonlyöntihistoriassa tule, vaikka tykkääkin pelata isoja altavastaajia. Kokemus oli kumminkin opettavainen ja myös voitokas!

 

Löytyykö sinulta mielenkiintoisia vedonlyöntitarinoita? Iso lappu maalin päähän, isoja osumia tai muita tunteikkaita vedonlyöntihetkiä? Haluamme julkaista käyttäjiemme aitoja vedonlyöntitarinoita.

Jos sinulla on jotain mitä haluat julkaista, ota meihin yhteyttä lomakkeella, niin julkaisemme sen kaikkien nähtäville.