veikkausrekka

6053€ Veikkaukselta – 10€ panoksella

Pitkävetokuningas-yhteisömme jäsen Altan herätti 26.6 mielenkiintoa päivityksellään, jossa hän esitteli nätin jalkapallorekan. Lapussa oli vain 5 kohdetta mutta kerroin oli huikea 650,31. Lapun runko oli kasattu Puoliaika/Lopputulos -kohteilla, joita moni käyttää kertoimen nostamiseen. Todennäköisyys kohteiden osumiseen on pieni, mutta kun osuu niin palautus on kohdillaan. Näin kävi Altanille, joka tykkää hakea isoja kertoimia. Kyselimme hiukan hänen mietteitään osumasta.

Rekkalappu muodostui näistä

  1. Chelsea vs Manchester C – Chelsea 4.40
  2. Betis vs Espanyol – Puoliaika/Lopputulos X/1 5.10
  3. SC Braga vs V. Guimaraes  – Puoliaika/Lopputulos X/1 5.00
  4. Malmö FF vs AIK – Malmö FF 1,66
  5. Oviedo vs Fuenlabrada  – Puoliaika/Lopputulos X/X 3.45

Kokonaiskerroin: 650,31    Panos: 10€

 

Kuinka päädyit kasaamaan kyseisen lapun?

Altan tykkää tutkia kohteita paljon. Hän pelaa usein isoja kotikertoimia kuten Chelsea kyseisessä lapussa. Jos hän luottaa kotijoukkueeseen, mutta kerroin on pieni, hän valitsee usein Puoliaika/Lopputulos kohteen, jotta saisi kerrointa isommaksi. Lappuun päätyy 1/1, kun hän analysoi kotijoukkeen erittäin hyväksi, mutta jos hän pitää vierasjoukkuetta hiukan vaarallisena, niin laittaa hän lappuun X/1. Jos hän laskee matsin tasaiseksi, niin hän päätyy laittamaan X/X. Näitä kaikki löytyy hänen osumastaan, joten analyysit osuivat tällä kertaa kohdalleen.

rekkalappu

Hän ei seurannut matseja lähetyksenä, mutta seurasi tuloksia netistä. Kun viimeinen matsi meni oikein, hän sanoo että fiilis oli mahtava. Olihan voitto sen verran iso. Hän kumminkin mainitsee että laput osuvat harvoin ja moni lappu on jäänyt kaivelmaan yhden päähän. Isoin voitto on ollut huikea 17 000€. Tältä vuodelta hän on hyvin voitolla pelistrategiallaan. Altin pelaa vain viikonloppuisin jolloin kohteita on enemmän, mistä löytää helmiä.

Toivotaaan että pelistrategia toimii myös jatkossa. Pelionnea!

 

Löytyykö sinulta mielenkiintoisia vedonlyöntitarinoita? Iso lappu maalin päähän, isoja osumia tai muita tunteikkaita vedonlyöntihetkiä? Haluamme julkaista käyttäjiemme aitoja vedonlyöntitarinoita.

Jos sinulla on jotain mitä haluat julkaista, ota meihin yhteyttä lomakkeella, niin julkaisemme sen kaikkien nähtäville.