Veikkausliigan eka kierros – 11600€ heti kotiin!

Yhteisössämme pitkään lapuilla hämmentänyt Jani (tuttavallisemmin Vihjeareena aka Vihis) teki sen taas! Monen sadan euron maalintekijätriplat ovat herättäneet paljon mielenkiintoa ja erityisesti se, että laput tuntuvat osuvan hämmäntävän useasti. Häneltä on nähty hienoja osumia varsinkin Liigasta ja NHL:stä. Nyt listaan voi lisätä Veikkausliigan. Hän nimittäin nappasi heti ensimmäisellä kierroksella 11 600€ kotiin lapulla minkä kerroin oli 23.2. Panos oli Vihikselle tavanomainen 500€. Kyselimme Vihikseltä hänen vedonlyöntiurastaan ja kuinka hän lappunsa muodostaa. Lappu on tehty käyttäen Kambin-kertoimia. Samat kohteet löydät esimerkiksi Mr.Greeniltä.

Vedonlyöntiä Vihjeareena on harrastanut lähes 12v. Alussa hänen panoksensa olivat pieniä ja kohteita oli lapussa paljon enemmän. Haettin ns. “kuuta taivaalta”. Nykyään pelit ovat tippuneet vähäisempiin määriin, mutta panos on kasvanut.

Kuinka kasaat lappusi, mikä on pelistrategiasi?

Maalintekijävedot olen oikeastaan aina kasannut oman fiiliksen ja toki pelaajien kunnon mukaan. Yleisesti valitsen kuitenkin futiksesta pelaajat, jotka pelaavat isoja minuutteja. Toki loukkaantumisia ei voi etukäteen ennustaa. Pelaajavalinnat kuuluvat siihen kärkeen, harvemmin olen liberoa laittanut tekijäksi.

Olet tunnettu jääkiekkomaalintekijöistä, lyötkö lappuja paljon myös futikseen?

Alkuun pelasin oikeastaan pelkkiä 1×2 kohteita. Huomasin kuitenkin että aina siellä on sitä tasuria mukana, tai sitten muuten vaan altavastaaja voittaa, niin päädyin tekemään maalintekijöitä. Alkuun painoin pelkästään kiekkoon, mutta myöhemmin huomasin että myös futiksessa tarjotaan tekijöille yllättävän kovaa kerrointa, eli pelaan maalintekijöitä myös futiksessa. Lappuja tulee tehtyä yhdestä kymmeneen viikkossa ja yllättävän hyvällä prosentilla nuo tekijät ovat maaliin tulleet, ainakin osittain järjestelmän kautta

Mikä on suurin voittosi ja oletko maalintekijöistä voitolla?

Isoin voitto maalintekijöistä on järjestelmällä 44.800€. Jos olisin raaskinut pelata tuon suorana, niin siitä olisi tullut rapiat 110.000€. Suosittelen kumminkin järjestelmää, sillä yksi kohde menee monesti väärin. Järjestelmällä saat reilusti omat takaisin, vaikka yksi menisikin väärin. Näillä saa sitten tehtyä uusia lappuja.

Maalintekijöistä voisin väittää että olen voitolla. Vedonlyönti muutenkin on aikalailla + merkkinen. En ole ammattilaisvedonlyöjä vaan harrastelija ja sillä on tulosta tullut aikaan.

 

Onnittelut voitosta ja toivotaan osumia jatkossakin!

Vihistä voi seurata hänen Twitch-kanavallaan, missä hän striimaa aktiivisesti.

 

Löytyykö sinulta mielenkiintoisia vedonlyöntitarinoita? Iso lappu maalin päähän, isoja osumia tai muita tunteikkaita vedonlyöntihetkiä? Haluamme julkaista käyttäjiemme aitoja vedonlyöntitarinoita.

Jos sinulla on jotain mitä haluat julkaista, ota meihin yhteyttä lomakkeella, niin julkaisemme sen kaikkien nähtäville.