Tomi löi maalintekijää 300€:lla – Veikkaus ei suostu maksamaan voittoa!

Vedonlyöntitoimistojen kanssa saa välillä taistella, eikä se kohdistu pelkästään ulkomaisiin vedonlyöntitoimistoihin. Myös meidän kotimainen Veikkaus osaa laittaa mutkia suoriksi. Näin kävi Tomille tiistain 13.10. F-liigan (Salibandyliigan) päivän ainoassa kohtaamisessa. EräViikingit saivat vieraakseen Classicin. Tomi oli lyönyt 300€ vetoa että EräViikinkien Kukkola tekee maalin.

Tomin “iloksi” kukas muukaan kuin Kukkola ohjaa tyylikkäästi Moilasen vedon maaliin, vieläpä viimeisellä minuutilla. Maali näkyy selkeästi mm. tässä koosteessa kohdasta 7:03 eteenpäin.

Tästä alkoi kumminkin ongelmallinen tapahtumaketju. Pöytäkirjaan merkattiin maalintekijäksi Moilanen eikä Kukkola, ja se korjattiin F-liigan toimesta vasta myöhemmin. Veikkaus on kumminkin päättänyt että ensimmäisen pöytäkirjan ehdoilla mennään, joten Tomi jäi ilman rahoja. Maltan lisenssin alaisilla vedonlyöntitoimistoilla moni höllää ehdoista, jotta negatiiviselta palautteelta vältyttäisiin. Asiakastyytyväisyys on vedonlyöntisivustojen tärkein kilpailuehto. Monella on tässäkin parannettavaa.

Veikkauksen osalta asiasta tekee huvittavan se että he rikkovat omia ehtojaan. Veikkauksen pitäisi siis tarkistaa ennen voitonmaksua ettei kohde sisällä ilmeistä virhettä.

IV Vedonlyöntitulos
30. Vedonlyöntitulos
a) Voittoon oikeuttava vedonlyöntitulos, jonka perusteella voitonmaksu käynnistetään, voi
olla kohdeottelun/kilpailun järjestäjän yhtiölle ilmoittama tulos tai järjestäjän omilla
Internet-sivuillaan ilmoittama tulos tai järjestäjän tietotoimistojen välityksellä ilmoittama
tulos taikka rahapelin tapahtuma tai tulos. Yhtiö varmistaa ennen voitonmaksun
aloittamista, että ilmoitettu tulos ei sisällä ilmeistä erhekirjoitusta tai muuta ilmeistä
virhettä.
Peli ei ole Tomilla kumminkaan vielä menetetty, hänen kannattaa tehdä oikaisuvaatimus Poliisihalllitukselle, mikä kääntää hyvin todennäköisesti jutun Tomin hyväksi. Tosin siihen voi mennä monta kuukautta, mutta rahasumma on sen verran iso että asiasta kannattaa vääntää.

Saiko Veikkaus juuri uuden sloganin “Edes oikein veikkaamalla ei voi voittaa”. Toivomme Tomille pitkää pinnaa asian hoidossa!